Dansk dynamitt ganger 4!

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Fire scoringer på to kamper, hvordan vil du beskrive den følelsen Bræmer?
– Det kan nesten ikke beskrives, det er jo en deilig følelse å ha fått en så god start i norsk toppfotball synes jeg. Helt vanvittig godt å forlate denne stadion med nok en seier.

Du hadde vel ikke regnet med at du skulle få en sånn kanonstart når du meldte din ankomst hos Moss Fotballklubb?
– Nei, det forventet jeg ikke i det hele tatt. Jeg er selv overrasket over hvor god start jeg har fått her, men det viktigste for meg er at samholdet innen laget fungerer og at vi tar mest mulig poeng. Men det er moro med suksess for min egen del. Det er lenge siden sist.

Hvordan vil du beskrive kampen for våre lesere, det var jo stor forskjell på omgangene?
– Vi kommer jo under 1-0 rett før pausen etter at vi misbrukte noen sjanser i første omgang. Men så avtalte vi i garderoben at vi skulle komme sterkere tilbake noe vi også gjorde. Jeg scorte et mål kort tid etter at vi kom ut på banen igjen før jeg etter 10 minutter sendte oss opp i 1-2 ledelse. Men så fikk Sparta et straffespark som ikke jeg så i det hele tatt, og da var vi jo like langt på det tidspunket. Men så fikk kaptein «Mikkel» finsiktet ballen inn mellom stengene som igjen sørget for at poengene ble med oss hjem til Moss, avslutter Bræmer som allerede ser frem til neste kamp mot Hønefoss hjemme på «Fort» Melløs.