– Cup er gøy!

Sykdom og skadeoversikten:

– Det er fortsatt litt smågrums. Fabian Stensrud Ness er tilbake. Men nå er Niklas Heia blitt litt småsyk, og er dermed usikker til dette oppgjøret. Petter Hermansen fikk seg en trøkk i siste serierunde mot Lørenskog, og sliter også med smerter i lysken. Han måtte sove på magen grunnet flengen som han fikk i bakhodet, og da hadde han vondt i lyskeområdet da han våknet – fleiper Thodesen.

– Siden det er flere usikkerhetsmomenter tar vi ikke ut startelleveren før på søndag, forteller vår hovedtrener.

Om selve cupkampen:

– Cup er gøy, og jeg gleder meg jeg. Hasle/Løren er på samme nivå som oss per i dag, så det er ingen lett trekning vi har fått. De er et godt hjemmelag.

– Jeg forventer å se et mosselag som tar kampen mot det de er gode på, nemlig fysikken, og at de trår til i duellene. Lykkes vi med det, får vi muligheten til å spille fotball i bra tempo, og da vil de fleste motstandere på dette nivået slite mot oss.

– Vi har hatt en bra treningsuke, og jeg er fornøyd med prestasjonene denne uken.

– Hver gang vi tar på drakta eller er på treningsfeltet har vi muligheten til å skape positive opplevelser. Vi kan gjenskape disse gode opplevelsene, og nå har vi sjansen til å lykkes som et lag, og vi håper å ta vare på den.

– Cup-prinsippet er enkelt. «Vinner vi, er vi med videre» – «Taper vi, er vi ute». Derfor er det fullt fokus på å vinne, og får vi til et ekstra bra spill, tar vi med oss det som en ekstra bonus videre, runder Thodesen av.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design