Christer Nilsen (19) ny materialforvalter i MFK

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Navn: Christer Nilsen

Født: 27.02.1987

Høyde: 172

Vekt: 87

Stilling: Materialforvalter

Tidligere klubber: Sprint/Jeløy

Hvordan kom du i kontakt med klubben angående denne jobben?
– Jeg fikk ideén fra en nordmann som er bosatt i England. Han sendte enkelt og greit bare en mail til en fotballklubb der nede om mulighetene for en frivillig jobb innen den aktuelle klubben for å få arbeidstrening. Det fikk han med engang, og etter en stund så fikk denne personen fast lønnet jobb.

– Så hvorfor ikke prøve dette her hjemme tenkte jeg da. Da ble det til at jeg sendte en mail til MFK med spørsmål om de hadde noe jobb til meg sånn at jeg kunne få litt arbeidstrening innen fotballmiljøet. Og det fikk jeg positivt svar på.

Men er dette helt på frivillig basis, og med andre ord ulønnet arbeid?
– Nei det er det ikke. For selve klubben koster det ingenting å ha meg her. Jeg får trygd/stønad via NAV (a-etat) som i et arbeidsmarkedstiltak. Så foreløpig er jeg her på 14 dagers prøvetid for å se hvordan denne stillingen fungerer i sin helhet.

Materialforvalter-team

Dette blir muligens et slags materialforvalter-team med to personer som sammen skal dele denne jobben med alle oppgavene som følger med. For selve klubben vil ikke dette koste noe i lønnsutgifter i det hele tatt. Derfor er dugnad vel så viktig for MFK som det er i andre klubber og foreninger.