Viktig poeng hentet hjem

FK Haugesund - Moss FK 2-2 (2-1)
Moss kapret et viktig poeng mot et godt Haugesundlag i ettermiddag. Moss lå under ved pause, men reiste seg og presset hjemmelaget i store deler av annen omgang. Michelsen og Nystrøm sto for mossescoringene. Dermed knep Moss innpå Sogndal som tapte mot Molde. Molde gjester Moss neste søndag.

Oppdatert: (29.7.2007)

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Poenget er viktig å ta med seg i en bølgedal for kællane. Poenget er viktig for moralen. Og poenget er viktig for å befeste stillingen på plassen under de beste. Det betyr mer penger inn i klubben å lande på 4. eller 5. plass, enn å sige ned i de middelmådiges rekker. Det vet vi fra i fjor. Neste søndag kommer Molde til Melløs og skal nok få merke at kællane ikke gjentar fadesen laget hadde mot Tromsdalen. I dag scoret til og med en spiss! Vi aner fremgang fra forrige match.

Her er et kort resymé fra kampen i kveld:

1.omg:
Moss har åpnet bra på Haugesund stadion. Ingen mål etter de første fem minuttene. Haugesund har også sine sjanser. Tor Erik Moen fyrer av skudd som det gis retur på og FKH går opp i ledelse 1-0 etter 22 minutter. Så er det Moss sin tur. Christian Michelsen utligner til 1-1 i det 29. minutt på et skudd fra 10 meter.FKH går opp i ny ledelse minutter før pause.

2.omg:
Moss utligner igjen! Kjempeinnlegg fra Edvardsen lander på hodet til Steffen Nystrøm og 2-2. Moss er i siget. Moss er faligere en FKH i annen omgang, men brenner dessverre de fleste store sjansene. Moss har vært best etter pause. Det ender 2-2 i Haugesund.  Print artikkel Skriv ut artikkelen  Neste kamp
                                                                                               

    Raufoss - Moss FK


  Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
   Nammo stadion, Raufoss

   

  Resultat forrige kamp:
  Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
  Norsk Tipping-ligaen avd. 1

  Mer info >>


  Følg oss på Facebook
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Besøk supporterklubben
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!

  Aktivitetskalender
  Klikk på ikonet til høyre for
  å få mer informasjon!
  Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS