Statusrapport

Future Cup i Gøteborg i påsken

Juniorlaget er opptatt av å skape et godt miljø, gode holdninger og god utvikling i laget og trenerteamet jobber nå hardt for å fullføre stallsammensetningen.

 


Oppdatert: (13.3.2017)Det er i dag 15 spillere i juniortroppen, etter at flere har valgt nye klubber. Juniorlaget har fått 6 nye spillere, 5 fra Kambos gode 2000-årgang og en fra Lenvik. I tillegg har de en keeper, Andreas Stenerud, på hospitering hver uke. Det er ønskelig med flere spillere og trenerteamet jobber med saken.
(Saken fortsetter under bildet.)

Trenerteamet består av: Hovedtrener Kjetil Jensen, assistenttrener Andre Kraft Tveter, hjelper / video Ernst Nilsen, matris Ivar Nilsen (ikke på bildet). Teamet er opptatt av å skape et godt miljø, gode holdninger og god utvikling i laget.

Likt treningstøy og reiseantrekk er viktig for å skape samhold og en enhetlig gruppe i alle sammenhenger. Gutta har selv jobbet dugnad og betalt en egenandel for å få ny bekledning.

Laget har trent 5 økter per uke, men har gått over til 4 fra uke 9, dog har 2 av disse blitt utvidet med 30 minutter.

Treningskampene er såvidt i gang og trenernes fokus er å bygge et lag: Progresjon og sportslige resultater kommer som en konsekvens av utvikling og mestring. Laget spiller i år på KM Juniornivå 2 og ambisjonen er å klatre, det er også klubben opptatt av.

 

I påsken er det FUTURE Cup i Gøteborg, som arrangeres for 9. året. Future Cup er en typisk preseason-turnering der alle skal få spille og der laget formes og formasjoner drilles. Det blir 5 matcher mot svenske og danske lag på gode kunstgressbaner. Laget bor sammen på hotell og også den sosiale profilen i gruppa skal formes disse dagene.

 

Senere i sommer er det lagt opp til deltakelse i GOTHIA Cup i Gøteborg.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS