G15: Moss FK - Kjelsås 5-1 (2-0)

Klare for semifinale

Moss FK sitt talentfulle G15-lag er klare for semifinale i Adidas Cup etter en solid seier over Kjelsås IF. En sterk og solid hjemmeseier gir mossingene en spennende helg på Gjøvik fra 24-25 september der alt skal avgjøres i denne cupen.


Ved Alvin Holm
Oppdatert: (05.9.2016)

(Tekst, foto og video: Geir Isaksen)

Første omgang startet som en litt traurig affære, der MFK ikke kom skikkelig i gang med eget spill. Ingen av lagene hadde egentlig noe grep om kampen de første 20 minuttene. Men så etter 22 minutter ut i omgangen tryllet Håkon Kolsvik frem en lekkerbisken og satte ballen i krysset fra et par og tjue meter. Med det senket gutta skuldrene og rett før pause tok Markus Holder Jenssen frem musklene og plasserte ballen lekkert og utagbart over keeper, også fra langt hold. 2-0 til pause.

MFK startet andre omgang med et voldsomt press og tempo og produserte store sjanser, med blant annet ett skudd i tverrliggeren. Litt ut av det blå reduserer Kjelsås til 2-1etter ca 55 min. Dette ga de mange tilskuerne på Melløs noen nervepirrende minutter, der blant annet Simen Asbjørnsen for andre gang i kampen, måtte redde på strek.

Sjekk video her fra målkavalkaden

Men så på slutten gikk det skikkelig hull på ketchup flasken og Moss scoret mål ved Albert Bolin etter ett flott forarbeide av Andreas Vouzounerakis, ett av Nikolai Gromholt og ett siste av Albert Bolin etter ett flott soloraid. Det var igjen solide innhopp fra benken og alle innbytterne var med på sikre en solid seier 5-1.

Alt i alt en solid seier som gir MFK G15 retten til å spille i finale helgen på Gjøvik 24-25/9.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS