Bryter kontrakten

Notodden trener Jan Halvor Halvorsen hadde nemlig en muntlig kontrakt med Kvalheim om at han ikke skulle score mot Notodden. Den kontrakten opphører med øyeblikkelig virkning.


– Kontrakten kan Jan Halvor bare glemme. Det har irritert meg i lang tid at jeg ikke har scoret mot Notodden. Jeg har overholdt kontrakten min så langt, men nå er det over, sier Kvalheim til mossfk.no og nesten garanterer for nettsus i fredagens treningskamp.


Kvalheim spilte 3 sesonger i Notodden og scoret godt over 80 mål. Han var med på å føre laget opp i Adeccoligaen og var sentral med sine 23 scoringer da Notodden berget plassen i Adeccoligaen den første sesongen. Han fortsattte å score mål da han gikk over til Moss og endte på 21 scoringer i fjor.


Kvalheim hadde først Dag-Eilev Fagermo som trener, før Jan Halvor Halvorsen overtok. MFKs storscorer har også blitt omtalt som gullgutten til Halvorsen.


– Det er jo greit å høre sånn, smiler Kvalheim.  Det var en fin tid i Notodden og jeg trivdes kjempebra. Men nå skal de få merke at scoringsformen min er på vei.


Bedre enn Moss


Notodden endte i fjor på 6 plass, hele sju poeng foran Moss. At Notodden skulle bli et bedre lag enn Moss tror og Håper Kvalheim var en engangsforteelse.


– Det hadde jeg ikke trodd. Vi skulle jo rykke opp til eliteserien i fjor, men fotballen går ikke akkurat som man
tror. Dog har Notodden vært flinke. De har bygget opp klubben sakte men sikkert. De har lagt ned sten for sten. Nå har de en bred stall og jeg tror nesten de kunne stilt med to lag i Adeccoligaen. De har dobbel dekning på alle plasser, forteller MFKs storscorer.


Kvalheim er i ferd med å finne scoringsformen. Han står med to mål på tre kamper og tror på ytterligere nettkjenninger mot Notodden.


– Formen begynner å komme nå. Vi har vært gjennom en tøff periode. Men nå er den tyngste delen over og det løsner som regel i mars. Jeg er fornøyd med at jeg har fått to scoringer allerede, men nå er det bare komme i gang og få masse trening og gjøre kroppen klar for en ny sesong.


Amin Askar er forøvrig MFKs toppscorer i treningskampene og han står med tre mål på like mange kamper.


Fredagens treningskamp spilles i Idrettsparken på Notodden. Kampstart er satt til klokken 15.00 Dersom noen føler for å ta turen til Notodden for å se Kvalheim bøtte inn mål ligger det en veibeskrivelse nedenfor.


Klikk her for veibeskrivelse


Mossfk.no er på plass i Notodden og vil rapportere hjem med både video bilder og tekst som vanlig.


 
GARANTERER MÅL: Kenneth Kvalheim garanterer at han skal score mot Notodden fredag. De gamle lagkameratene skal få merke at han nå bryter ut av kontrakten med Jan Halvor Halvorsen.
(Foto: Espen Torgersen)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design