– Bryr oss lite om tabellen

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Mahmoud El Haj: – Takk for tilliten

– Det var et frispark fra Tommy som traff perfekt inne i feltet som jeg treffer med låret og da skvetter den inn i det ene hjørnet til stor glede på en meget varm dag.

Du har nå scoret to mål på rad i de to siste serierundene. Hva betyr det for deg som spiss?
– Det gir meg en god del mer selvtillit og litt mer arbeidsro fremover for min egen del og forhåpentligvis mer tillit fra trenerteamet.

Nå har vi kun to poeng opp til toppen på tabellen. Hva tror du selv at det har og si frem til høstkampene på tampen av sesongen?
– Det har jo mye å si for motivasjonen til gutta, samt tryggheten og trua på seg selv utover i sesongen, noe som igjen også sørger for at vi kan være med å kjempe oppe i toppen. Avslutter en meget glad og fornøyd Mahmoud El Haj som stortrives i MFK for tiden etter å ha fått full tillit og fast plass i startelleveren.p>

Geir Bakke: En typisk null-null kamp

Hvordan vil du beskrive kampen mot Hønefoss Bakke?
– Det var en tett og jevn kamp. Hønefoss er et tungt lag å møte som slår mye langt og som jobber bra med to spisser på topp. De slår tidlige innlegg og er tunge foran mål, men vi klarte å demme opp for det og holdt stand i første omgang. Vi skapte ikke all verden, men det gjorde faktisk ikke hjemmelaget heller. Men i andre omgang går vi ut og er best i store perioder, hvor vi har ballen mye og vender spillet, men uten å skape så mange målsjanser. Men vi skaper nok til at det blir nok situasjoner av det. På den måten får vi også et frispark i gunstig posisjon, som vi setter i mål.p>

Hadde du følelsen av at varmen hadde stor betydning for selve spillet ute på banen?
– Det blir et veldig spesielt tempo i kampene når det blir så varmt, det bølger litt mer frem og tilbake. De som har vært mye involvert på kort tid trenger litt mer tid på å hente seg inn igjen, men det er jo likt for begge lagene.Var dette en typisk null-null kamp før scoringen kom synes du?
– Ja jeg synes det. Trodde faktisk at det skulle ende målløst eller at det første målet skulle avgjøre kampen. Det gikk jo i vår favør. Hønefoss hadde noen sjanser på slutten, men vi hadde marginene med oss.

Vi ligger for tiden kun to poeng bak førsteplassen. Gir det en ekstra motivasjon for å yte det lille ekstra fremover i sesongen?
– Tabellen bryr vi oss egentlig veldig lite om foreløpig. Vi har kun spilt ni serierunder. Men vi gleder oss over at vi presterer brukbart om dagen, og at vi har en innlevelse i alle kampene som gjør at vi holder i nitti minutter. Tabellen er der jo hele tiden den, men vi må prøve å prege den på en så positiv måte som mulig for oss selv. Vi bruker ikke så mye tid på å analysere den, for å si det sånn, avslutter en positiv og lettet Geir Bakke.