Bryne-oppladning på kunstgress

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

– Spillerne skal slippe tungt og sugende underlag før kampen, slik at muskulaturen i bena ikke blir sur, forteller Magnus Johansson til BryneTV.

Trening på kunstgress er vel ikke helt ukjent for «kællane» heller. Melløsmatta ser ut til å være i god stand, men fuktig vil det nok bli uansett.

Bryne er laget som har sprukket år etter år på høsten. Årets sesong har nærmest vært motsatt av tidligere år. Bryne har vunnet 7 av 10 de siste kampene, og satser på å kapre kvalik-plassen Moss tok i fjor.

Moss bør ikke ha mer problemer med Bryne enn Strømsgodset forrige helg. Vi har faktisk tro på tre poeng. Deilig er det uansett å slippe nerver og stress på grunn av nedrykksspøkelset som tidvis har vandret på Melløs. Dette ble skremt vekk forrige helg.

Igjen spiller Amin Askar på høyreback og skal være vanskelig å overliste. Men vi er mer opptatt av hva som skjer foran backrekka. Grunnlaget for trygghet starter her. Holder kællane seg samlet og kompakt, settes ikke kollegaene bak i et uføre som stresser hele laget.

Vi gleder oss til den siste høstkampen på Melløs i 2006. Alt ligger til rette for et godt MFK foran et ikke godt vant mosse-publikum.
Lykke til!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design