– Bruke den selvtilliten

Kampen mot DFI ble en god opptur for oss. Det er de mest solide 90 minuttene vi har spilt på lenge, og det trengte vi nå. En god prestasjon som gir oss energi og økt selvtillit.

Så blir det viktig å bruke den selvtilliten til noe positivt. Vi må ønske å bygge videre på prestasjonen for å kunne bli enda bedre. Vi må unngå å bli komfortable og fornøyde. Det som virkelig la til rette for en god prestasjon mot DFI var grunnmuren i spillet vårt; nemlig stor arbeidsmoral, forflytningskraft og tilstedeværelse.

Vi løper mye mer enn motstanderen, vi løper for hverandre, vi løper sammen og vi kommuniserer. Disse tingene sprer positiv energi, og det er fryktelig vanskelig å spille mot. Vi håper vi satt standarden for disse tingene sist kamp, og at vi skal følge opp dette mot Vestfossen lørdag.

Vestfossen kommer fra en sterk seier mot Oppsal, og de har flere sterke resultater i høst. Det er et annet lag enn det vi møtte i våres når de manglet flere sentrale spillere i den kampen. Vi møter et hardtarbeidende lag som kan skape trøbbel, men dette er også en motstander vi skal slå.

Det handler kun om oss selv og det vi skal gjøre; nemlig være enda bedre enn vi var mot DFI.

Vi gleder oss til ny kamp, og vi gleder oss til å se deg på Melløs igjen.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin