Brenner for MFK

Den sympatiske sørlendingen gjør alt for å hjelpe klubben i sitt hjerte, og i disse økonomiske tunge tider er dugnadsinnsatsen ekstra viktig.

Populær lunsj

Den populære lunsjen startet opp i vinter, og det mangler ikke på utvalget når den tidligere pizzakokken fra Arendal er ansvalig.

– Det var et spørsmål fra hovedtrener Tor Thodesen tidlig i vinter som førte til at vi nå har en åpen felles lunsj på klubbhuset. Dette har vist seg til å bli et meget populært tiltak for en fast gjeng med både unge og eldre personer innen klubben. En del av pålegget og grønnsakene er sponset av Karsten Skovly, og vi har sponset MFK-brød hver dag fra Råde Bakeri og Konditori. Derfor kan vi selge lunsen til en rimelig penge .

Nettside på eliteserie-nivå

Alvin bruker minst 25 timer i uka for å holde MFKs nettside på toppnivå i norsk fotball.

– Vi holder liv i nettsiden med hyppige oppdateringer om de forskjellige lagene på alle nivå i klubben. Bilder er også viktig, og jeg har fått meg en solid erfaring med både skriving og fotografering de siste 7 årene. Jeg er stolt av å ha kunnet bidra til at mossfk.no har vært kåret til den beste klubb-siden i Norge to ganger de siste årene. Jeg må også rette en stor takk til vår samarbeidspartner ViaNett her i Moss som bidrar med publiseringsplattformen.

Altmuligmann

– I tillegg er jeg klubbsekretær og svarer på telefoner og mailer, bestilling av varer til kioskene, er sjåfør for gutta som kommer med Bastøferga, rydder, vasker, sender post og bidrar med andre ting etter behov. Jeg står også noen timer i kiosken ved kunstgressbanen, og jeg har diverse oppgaver i forbindelse med fotballskolen som vi skal arrangere i samarbeid med Tine fra 27. juni.

Alvin har knyttet svært sterke bånd til klubben, og innrømmer at han har hatt det svært tungt ved klubbens nedturer. Nå satser han på en knallbra høst på Melløs.

– Vi har vært maks uheldig med alle skadene som de mest profilerte spillerne har pådratt seg. Men jeg håper og tror at det vil løsne . Og MFK er jo som regel et høstlag, så jeg satser på at det blir større poengfangst etter sommerferien.

– Når det gjelder den økonomiske situasjonen i klubben håper jeg av hele mitt hjerte at det ordner seg. Klubben betyr enormt mye for meg, og nå har jeg vært med som frivillig i over 15 år. Jeg ønsker klubben kun det beste uansett nivå – den er blitt som en del av familien min, avslutter Alvin Holm.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design