Brant straffespark – burde vunnet

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Christian Michelsen

Hva gikk galt siden du skjøt utenfor på straffen?
– Jeg husker ikke… hehe..det går dessverre ikke min vei på straffesparket.

Det kommer sikkert flere sjanser etterhvert?
– Vi får nok flere sjanser på å score på straffe, men spørsmålet er om hvem som skal ta det. Det blir nok en annen som får den oppgaven kan jeg forsikre om, det er fair det synes jeg.

Hva synes du som kaptein om kampen under ett, altså om helhetsinntrykket?
– Jeg synes vi spilte veldig bra. En bra gjennomført kamp der vi spilte god fotball mot et av topplagene i Tippeligaen. Vi holder et høyt press gjennom hele kampen, og vi klarer nok engang å stå løpet helt ut. Selv om vi bytter spillere, så gjør de som kommer inn et skikkelig bra innhopp og tar tak i kampen med engang. Vi er en herlig spillergruppe nå, må jeg si, som begynner å få ting til å stemme.

Har vi et bedre mosselag i år enn i fjor, tror du?
– Det er alltid vanskelig å sammenligne lag. Det vi kan fokusere på nå er at vi møter opp på trening for å bli bedre fotballspillere hele gjengen. Ingen vinner fotballkamper alene og det har vi forstått til de grader. Det er knallhard jobbing fra start til mål av samtlige spillere. Om vi er bedre i år enn i fjor, vil i såfall tiden vise. Men vi har ihvertfall trua på det vi driver på med, og vi SKAL kjempe i toppen i år!

Spiller dere en mer agressiv fotball nå enn tidligere, med tanke på de tre siste treningskampene?
– I fjor så spilte vi 4-4-1-1 formasjon men i år har vi lagt opp til en 4-3-3 formasjon. Det er en mer direkte stil for oss der det gjelder å komme seg fortest mulig til motstanderens mål. Det er der vi skal avgjøre kampene, og det fungerer kjempebra så langt. Vi får jobbe et par måneder til frem mot seriestart. Så kan dette bli et virkelig bra år for Moss Fotballklubb, avslutter «Mikkel».