– Bra av oss å komme tilbake !

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)
Sparta Sarpsborg – Moss 2-3 (1-1)

Sted: Østfoldhallen
Dato: 10.03.2007
Målscorere:
1-0 Fabien Vidalon, (4)
1-1 Martin Wiig, (25)
2-1 Martin Wiig, (47)
2-2 Steffen Nystrøm, (69) str
2-3 John Andreas Husøy, (81)

John Andreas Husøy

Ja, da ble det nettkjenning nok en gang, sist så var det mot HamKam og nå mot Sparta. Begynner nesten å bli en vane dette her?
Det ble to på rad det. Jeg var på rett plass til rett tid, kan du si. Det er godt å score og vinne sånne kamper også. Vi spilte ikke opp mot vårt beste i dag. Til tider bra, mens vi i perioder sluntret litt unna det vi opprinnelig skulle gjøre. Men vi klarte å vinne over et brukbart Sparta-lag her i dag.

Det var til tider meget jevnt mellom dere, kommentar til det?
Ja det var det, men å komme tilbake fra å ligge under er sterkt, synes jeg.

Åtte treningskamper er unnagjort med kun et tap, hva betyr det når det kun er fire uker igjen til sesongstart?
Vi gleder oss kjempemye til seriestarten og ser frem til det skal deles ut poeng. Men vi må fortsette å spille gode treningskamper og ta det positive med oss inn i serien, avslutter John Andreas Husøy.

Steffen Nystrøm

Du satte inn din andre scoring for i år, men altså to på rad og begge på straffe?
Ja, straffespark bør man jo score på, og den gikk jo inn den også.

Er det bestemt nå om hvem som skal ta seg av straffene for sesongen?
Nei, det er ikke bestemt ennå, det er vel meg og Andreas Strand som det står i mellom, tenker jeg.

Hva er din kommentar angående kampen her i dag?
Vi åpner bra de første 15 minuttene, men så slipper vi dem inn i kampen og er litt opp og ned i prestasjoner frem til pausen. Men så får vi en i mot oss med engang i 2. omgangen, som fører til at vi kommer litt bakpå. Men vi kommer tilbake på slutten og får de målene som vi trengte for å vinne kampen og det er jeg fornøyd med, forteller Nystrøm til
mossfk.no.

Tommy Edvardsen

Hva er din kommentar til kampen mot Sparta, Tommy?
– Jeg synes at vi startet bra de første 15-20 minuttene, for da vi er veldig gode og har mye bevegelser og fart med ball. Men så tar Sparta helt over kampen, da spiller vi rett og slett dårlig dessverre. Men vi starter også litt rufsete i 2.
omgang, men i løpet av de siste 30 minuttene så er vi gode igjen. Det at vi klarer å komme tilbake igjen etter å ha ligget under, er jo veldig positivt. Det klarte vi ikke en eneste gang i fjor såvidt jeg husker. Men i år så har vi klart det to ganger, det er jo en egenskap som vi nå klarer å få med oss videre fremover. Men vi vinner på en dårlig dag og det er viktig.

Hva betyr det for dere spillere at resultatene har gått den rette veien i de treningskampene som er blitt historie nå?
Det gir jo mye selvtillit selvfølgelig når vi spiller bra. Det betyr også mye når vi klarte å komme tilbake igjen i dag etter å ligget under lenge i kampen. Men dette er noe som vi skal jobbe mye med videre fremover mot seriestart og etter det også, forteller Edvardsen videre.

Nå har jo Moss vunnet over både FFK og Sparta Sarpsborg under oppkjøringen, betyr ikke det litt ekstra?
Vi er jo de beste i Østfold akkurat nå glipper det raskt ut av Tommy.

Hva skjer videre fremover nå mot sesongstart mot FK Haugesund på Melløs den 9. april?
Vi skal fortsette å jobbe med det vi er gode på vi og samtidig prøve på å bli enda bedre på det som vi ikke er fullt så gode på. Vi kommer ikke til å konsentrere oss så mye om hva den enkelte motstander gjør. Vi vil spille vårt spill uansett.

Det er tydelig at 4-3-3 formasjonen begynner å sitte nå?
Den funker bra den. Det ser ut som spillerne trives godt med den. Den passer oss faktisk veldig bra, noe som tiden også vil vise ukene fremover, avslutter Tommy Edvardsen.