Blodig for Svenning

Svenning fikk seg en lei smell i leggen i hjemmekampen mot Brann før ferien. Skaden han pådro seg viste seg å være verre enn han hadde fryktet. Onsdag var han til legen. Resultat: 53 millimeter med blodvann ut av leggen…

– Han flira godt han legen, da han tok sprøyte på sprøyte og bare tappa det ut, humrer 21-åringen. – Det ble nesten en kaffekopp med blod.
Mens de andre spillerne er i gang med oppkjøringa etter ferien og har trent godt denne uken, har ikke Svenning fått trent i det hele tatt.
– Jeg har ikke trent hele uka, på grunn av smertene. Men det er ikke så ille nå da, bedyrer han. – Nå har jeg bare trykkbandasje på for å holde blødninga bort. Men slike ting kan fort komme igjen og da må jeg tappe på nytt igjen. Så jeg vet ikke hvordan det blir til helga.

Det ble tatt røntgenbilder av leggen, i frykt for at det skulle være brudd, men det var det altså ikke.
– Nei, det er bare… Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Bare en blodpøl, ler han.
Fikk du noen pekepinn på når du kunne være tilbake igjen på banen?
– Sannsynligvis på onsdagen til cupkampen mot Vålerenga. Det er det jeg tar sikte på. Men føler jeg at det går bra i morra, er det mulig jeg blir med på søndag.
Hva sier mage/legg-følelsen?
– Hehe, litt vanskelig å si. Jeg trente ganske godt tidligere i dag, så får jeg se om det hovner opp. Hvis det gjør det, er jeg ikke med til Stavanger, sier den storvokste trønderen.