– Blir en «liten» happening!

Hva tenker om morgendagens storoppgjør mot naborival Fredrikstad på Melløs stadion?

– Det blir jo en «liten» happening som vi gleder oss veldig til alle mann. Vi er forberedt på at det kan bli en tøff match, men vi er også klare på at målet vårt selvfølgelig er å vinne og sikre oss samtlige poeng mot FFK i morgen. 

Hvordan ligger det an på skadefronten ?

– Vi har jo fortsatt noen skader i troppen, men sånn vil det vel være hos de fleste lag på denne tiden av sesongen, kommer det hemmelighetsfullt fra Haugen. 

– Men jeg kan si at vi er godt forberedt og at vi selvfølgelig stiller et lag som vi mener skal gi FFK en tøff kamp om poengene. 

Er det noe som har gjort deg litt nervøs eller imponert når det gjelder gjestene fra Fredrikstad så langt i serien?

– Nei, vi er vel ikke akkurat nervøse eller skremt av det FFK har gjort så langt. Men det er jo et godt lag som er veldig gode bakover og som samtidig har klart å få med seg poeng i stort sett hver eneste kamp. Det blir et solid og godt lag vi møter hjemme på Melløs i morgen – det er det ingen tvil om. 

De slipper jo inn få mål som du sier, men samtidig scorer de også veldig lite mål. Hva tenker du om det?

– Jeg forventer vel i grunnen en jevn og tøff match, men det er et lokalderby. Som de fleste vet er det jo alltid noe stort og spesielt når Moss og Fredrikstad møter hverandre i kamp. Og selv om de er et sterkere lag på papiret så tror jeg ikke det har så mye å si når kampen blåses i gang i morgen.