Blir en del av A-lagets trenerteam

Blir en del av A-lagets trenerteam

André Kraft Tveter har nettopp blitt en del av A-lagets trenerteam. – Det er veldig moro å få denne muligheten!

Det sier entusiastiske Tveter, som også kommer til å fortsette rundt klubbens gatelag. Dette blir altså i tillegg til det han allerede gjør på Melløs..

– Jeg gleder meg til å jobbe med A-lagsspillerne. Dette laget har et stort potensial og det blir bra å få jobbe med dette trenerteamet, forteller han med et smil.

Tveter går dermed inn som assistenttrener sammen med Kristoffer Kolsrud og skal i første omgang være med ut 2019-sesongen. Tveter skal også fungere som en speider for MFK.

Får mye ros

MFK-trener Marijo Jovic synes det er flott med ny energi inn i teamet og tror André kommer til å få stort utbytte av å være en del av dem.

– Han viser at han vil lære og han er nå i en UEFA B-lisens-utdanning. Å bli en del av trenerteamet er den beste måten å få den praktiske biten på, forteller Jovic, som føler seg trykk på at nykommeren er rett mann for A-laget:

– André er en ung person med godt humør og god arbeidsmoral, noe som gjør at han er velkommen i vår gruppe. Han er også lokal og kjenner miljøet godt. Dette kan være en god og langvarig løsning for klubben, skryter Jovic.

Neste kamp for Moss FKs A-lag er for øvrig hjemme mot Fredrikstad 1. juni. Det kommer forhåpentligvis til å bli en gedigen folkefest på Melløs. Billetter kan du kjøpe på stadion mandag og tirsdag denne uken mellom klokken 17:00 og 20:00.