Ble seriemester og kretsmester!

SERIEMESTER OG KRETSMESTER!!!

Da var det nok en kamp mot Kråkerøy, og etter denne kampen kunne vi kalle oss seriemester og kretsmester. Rett og slett en herlig følelse, forteller trener Håkon Johansen til mossfk.no 


G15 Elite: Kråkerøy – Moss 1-6  (1-3)

Sted: Kråkerøy
Dato: 24.09.2009


Målscorere og assist:
1-0: Ukjent.
1-1: Marcus (Oskar H).
1-2: Marcus (Jesper).
1-3: Hasan (Steffen).
1-4: Didrik (Oskar H).
1-5: Steffen (Olav).
1-6: Olav (Didrik).


Laget:
Ole M, Jesper, Hasan, Jørn, Simen, Marcus, Sondre, Steffen, Oskar H, Hamad, Christoffer.


Innbyttere:
Ole H, Magnus, Oscar E, Julian, Alfred, Olav, Didrik.

                                      SERIEMESTER OG KRETSMESTER 2009

Ole Martin Johnsen, Ole Henrik Wullum, Jesper Andersen, Hasan Øzbal, Jørn Listerud, Magnus Andersen, Christian Orheim, Simen Lunde, Hans Christian Hansen, Olav Joraas, Oscar Enger, Sondre Aasen, Steffen Øvre, Julian Schistad, Alfred Nortvedt, Marcus Iglestad, Hamad Naseem og Christoffer Moe. (Ikke tilstede på bildet: Oskar Martinius Hansen og Didrik Sulland.)
                                                        (Foto: Alvin Holm)


REFERAT FRA KAMPEN 


Vi var alle enige før kampen at vi skulle vise oss fra en bedre side enn det vi gjorde på søndag. Det var 3 ting som gjaldt . Det var innsats, konsentrasjon og engasjement. Det viste laget til gangs til de grader under dette oppgjøret.


Vi går ut og kriger fra starten av og alle er med. Vi produserer noen sjanser i starten uten at vi får noe uttelling. Midt oppe i dette får Kråkerøy en heldig scoring, men dette mosselaget slutter aldri å imponere. De holder moralen oppe, og vi begynner også å sette spillet. Vi maler på og skaper sjanser på løpende bånd. Det stopper på 3 mål i løpet av 1. omg.


I pausen blir vi enige om å nullstille oss. Dette klarer vi veldig bra , og i 2. omg er det stort sett ett lag på banen. Vi scorer 3 fine mål til. Da sluttsignalet gikk så brøt jubelen løs blant spillere, ledere og foreldre.


Nå har vi 2 kamper igjen som vi skal fullføre med still. Den første kampen går søndag 11 okt kl 1830 på melløs kunstgress mot Drøbak.


Vil takke spillerne for en flott sesong og gratulerer dem så mye med serie og kretsmesterskapet. En stor takk også til teamet rundt laget som består av. Truls Andersen, Tor Øvre, Anders Hansen, Terje Henriksen og Kjetil Johnsen som var med frem til sommeren. Dere har gjort en kjempejobb.


Sportslig hilsen
Håkon Johansen
Hovedtrener G 15 Elite.


mossfk.no benytter anledningen med å gratulere Håkon Johansen, teamet og spillere som SERIEMESTER OG KRETSMESTER 2009!!!