Ble hedret for sin enorme innsats i MFK

Ble hedret for sin enorme innsats i MFK

To av Moss Fotballklubbs mest sentrale brikker gjennom mange år takket for seg under torsdagens årsmøte. Der fikk de sin velfortjente heder.

Siv Holder og Thomas Thorkildsen har vært to meget sentrale brikker i MFK i flere år. Holder har vært markedsansvarlig i cirka 6 år og i tillegg sittet i styret, mens Thorkildsen har vært styreleder siden høsten 2011. Ingen av dem stilte til gjenvalg da klubbens årsmøte ble avholdt på Melløs stadion torsdag kveld, og de ble derfor hedret for sin enorme innsats gjennom mange år. Begge ble tildelt gaver og blomster, og mottok stor applaus fra alle som var til stede på årsmøtet.

Ser tilbake på spennende år

Thomas Thorkildsen har opplevd både opp- og nedturer i årene som styreleder, men trer nå av etter å ha fått klubben på stø kurs.

– Det har vært fantastisk å ha vært en sentral brikke i Moss Fotballklubb. Jeg har vært med på det som forhåpentligvis viser seg å være en snuoperasjon, sier Thorkildsen.

– Jeg er veldig stolt av jobben jeg har gjort i sju og et halvt år. Jeg føler jeg har vært en leder for klubben og alle valgene er gjort til det beste for klubben. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker og sitter igjen med bare gode minner, og en morsom telefonbok med kontakter, tilføyer han med et smil.

Sprudlende MFK-dame

Mange kjenner nok Siv Holder som et eneste stort glis. Hun har lagt ned enormt mange dugnadstimer for å få klubben attraktiv ute i næringslivet og har sørget for at klubben nå har et stort nettverk av fantastiske sponsorer. Slik oppsummerer hun tiden i MFK:

– Det har vært som en thriller av en fotballkamp, med et følelsesspekter som har gått fra masse frustrasjon, sinne og fortvilelse, til den største gleden du kan oppleve. Alt det har jeg fått kjenne på sammen med fantastiske mennesker i disse årene. Men jeg blir ikke borte. Jeg vil fortsatt bidra på marked og jeg skal få satt klubbhuset på plass. Jeg trenger ikke å sitte i styret for å jobbe i Moss Fotballklubb, sier hun bestemt.

Heller ikke Thomas Thorkildsen forsvinner fra Melløs. Selv om han ikke forblir styreleder, kommer han til å bidra i andre roller.

Moss Fotballklubb ønsker å takke Siv og Thomas for den utrolige innsatsen!