Blant de utvalgte!

– Det var mange godt kvalifiserte søkere, og uttaksprosessen var vanskelig. Deltakerne jobber i dag på ulike nivå, alt fra Tippeliga, Adeccoliga, Toppserien, kretsene og skoleverket. De vil helt sikkert bidra positivt til norsk keeperutvikling i årene som kommer, sier Jan Erik Stinessen, fagansvarlig for keeperutvikling i NFF, til fotball.no.

Årets kurs gjennomføres i Drammen – med god hjelp av Strømsgodset Toppfotball og Idrettsforening, Buskerud Fotballkrets og Drammen Keeperakademi – fra 28. august til 1. september.

Her skal deltakerne gjennom teori om ulike emner som fysisk trening, psykologi og keeperrollen, samt  overvære demoøkter og selv bidra med treningsplanlegging, observasjon og gjennomføring av praksisøkter, evaluering av økter og gruppearbeid. Kurset avsluttes med innlevering av en skriftlig oppgave 1. desember.

Tidligere landslagsmålvakt Jon Knudsen, som nå underviser ved NTG, var en av deltakerne som følte han fikk mye igjen av å delta på kurset.

– Man har stått i mål lenge, og gjort mye riktig og instinktivt. Jeg kjenner at det er en utfordring og begynne å coache, og begynne å lære bort. Hva er det man gjorde selv, og hvordan kan man forklare det på best mulig måte? Det får man jo mulighet her til å lære, sier Knudsen til NFF TV.

Se innslag fra keepertrenernes praksisøkt ved å klikke på linken under!

http://www.fotball.no/Utdanning-og-kompetanse/Trener/Keepertreneren/Keepertrenerkurs/2013/NFF-TV-Keepertrenerkurs-3/

NFF tok ut disse 16 deltakerne til det første 40-timers keepertrenerkurset, Keepertrenerkurs 3.

Beate Karlsen, Troms Fotballkrets/Tromsdalen vgs

Lars Erik Eriksen, Moss FK

Ivar Rønningen, HamKam

Tommy Runar, Amazon/Jerv/IK Start

Jon Knudsen, Høybråten &Stovner IL

Gisle Olstad, Røa

Onar Nymoen, Strømmen IF

Lars Ivar Moldskred, Norge U23-kvinner

Merete Johansen, Tromsø IL

Rune Kval, Oslo Fotballkrets

Gunnar Gamst, Hålogaland Fotballkrets

Johan Lianes, KIL Toppfotball

Lars Otto Sævalrud, Raufoss Fotball

Robert Hundstad, Trøndelag Fotballkrets

Geir H. Valland, Klepp IL

Hege Hope, Sandviken