Bjørnar Johannessen er på plass!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Bjørnar Johannessen: – Dette har jeg sett frem til!

Hvordan vil du beskrive din første treningsøkt med din nye klubb?
Det var hyggelig å komme i gang. Har ventet lenge på dette nå. Skal også bli godt å få noen flere treninger fremover, sånn at jeg kan få vise meg litt mer frem. Det er fortsatt lenge til seriestarten, så tid nok til å bli klar på.

Var det noe spesielt tungt med tanke på fire uker lang ferie som nå er tilbakelagt?
Ja, kan vel si det sånn. Vi har jo nettopp hatt ferie en stund, mens jeg i tillegg har vært litt småsyk. Det har kun gått på løping denne tiden. Balltrening har det vært lite av. Det er litt spesielt med de første øktene før man kommer skikkelig i gang igjen.

Har det vært noen kommentarer av noen slag fra Fredrikstad/Sarpsborg distriktet etter at det ble kjent at du ble mossespiller?
Ja, noe har det jo vært selvfølgelig. Men stort sett så har det vært av det positive slaget faktisk. Folk skjønner helt klart mitt valg når det gjelder klubbskifte. Moss er jo en klubb som satser på å nå høyt og som har muligheten til å nå toppen igjen. Jeg vet jo at det er noen skuffede folk i Sarpsborg nå, men jeg får full forståelse for mitt valg fra de fleste. Noe «Judas-stempel» har jeg nok ikke fått.

Det er spesielt en treningskamp som er blitt en fast tradisjon de siste årene, nemlig kampen mot Fredrikstad FK. Hva tenker du om det?
Jeg har jo lagt merke til den statistikken som MFK har hatt mot FFK. Det er merkelige greier det der at mossingene har vært det seirende laget hver gang de siste fem årene. Sist FFK slo Moss var faktisk da jeg spilte der selv da begge lagene var i 1. divisjon i 2003; altså på Fredrikstad stadion. Jeg har ihvertfall vært med og vunnet over Moss med rødbuksene, he-he. Men jeg håper helt klart at vi kan beholde den statistikken mot Fredrikstad fremover, også. Det er alltid artig å spille mot tidligere klubber for mitt vedkommende, så jeg ser frem til å spille mot Fredrikstad den 24. mars, avslutter en tilfreds Bjørnar Johannessen.