Bjerke trente med Hangeland                 Kristian Bjerke (Moss FK) og Brede Hangeland (Fulham) (Foto: fotball.no)

Fikk prøve seg på landslagstrening

I tillegg til representanter fra Umbro (Scan Trade AS) og Norges Fotballforbund, var også spillere fra aldersbestemte landslag tilstede under signeringen av samarbeidsavtalen, som foregikk samtidig som A-landslaget hadde sin nest siste trening før onsdagens kamp mot Ukraina.

Seks gutter i alderen 16-18 år fikk delta på første del av første del av landslagstreningen, noe som absolutt ga mersmak.


                       Fra pressekonferansen på Ullevaal stadion (Foto: fotball.no)

I tillegg til Kristian Bjerke (Moss og G16) fikk Kristoffer Haraldsheid (Haugesund og G16), Martin Rønning Ovenstad (Mjøndalen og G16), Andreas Skog (Mosjøen og G16) Christian Follerås (Start 2) og Joachim Stensland (Start 2) en liten smakebit på A-landslagslivet.


Viktig avtale for NFF


– Gode samarbeidspartnere må til for å nå målsettingen om deltakelse i blant annet EM-sluttspill i 2016. Derfor er det gledelig for oss at Norges største leverandør av fotballutstyr er med oss videre på laget. Gjennom avtalen sikrer vi midler til satsningen på våre landslag, sier generalsekretær Paul Glomsaker.


   Her trener landslaget med John Carew i spissen med vår egen Kristian Bjerke (Foto: fotball.no)

Umbro gjennom Scan Trade AS har vært hovedsamarbeidspartner på utstyr til de norske landslagene i 13 år. Den nye avtalen løper i seks nye år og har totalt en verdi på ca.100 millioner kroner.

I tillegg har Scan Trade AS avtaler med 750 av 1840 fotballklubber i Norge. Verdien på disse avtalene er på totalt ca. 500 millioner i avtaleperioden. Dette gjør Scan Trade AS til en av idrettens største og viktigste samarbeidspartnere.


Les hele artikkelen: NFF og UMBRO signerte ny avtale