Bjerke med flagget på brystet

Kampfakta:

Kypros – Norge 3-3 (3-2)

Sted: Makarion, Nicosia

Tilskuere: 75

Dommer: Kristo Tohver, Estland

Gule kort: Kevin Dure og Etzaz Hussain, Norge. Konstantinos Laifis, Pieros Sotiriou, Nikos Englezou, Chrysis Antoniou og Nicolas Theodorou, Kypros

Mål: 1-0 Selvmål (Henrik Breimyr, 2.min), 2-0 Pieros Sotiriou (8.min), 2-1 Etzaz Hussain (straffe, 14.min), 2-2 Gustav Wikheim (16.min), 3-2 Pieros Sotiriou (26.min), 3-3 Henrik Kjelsrud Johansen (90.min)

Norge (4-4-1-1): Kristian Bjerke – Henrik Breimyr (Gustav Valsvik 76.min), Kevin Dure, Kim Skogsrud, Emil Jonassen – Gustav Wikheim (Henrik Kjelsrud Johansen 63.min), Etzaz Hussain, Jonas Svensson, Elbasan Rashani – Fredrik Midtsjø (Martin Rønning Ovenstad 62.min) – Håvard Nielsen.

Kommentarer fra Knut Torbjørn Eggen

G18-landslaget kom tilbake to ganger og reddet ett poeng i EM-kvalifiseringskampen mot vertsnasjon Kypros. Henrik Kjelsrud Johansen var iskald alene med keeper på overtid og sikret 3-3.

 – Det ble en rotete kamp og vanskelig for oss da vi kom under 0-2 veldig tidlig i kampen. Vi kom tilbake til 2-2 og følte vi var bedre enn dem, men da fikk de 3-2. Etterhvert måtte vi gå over til enklere virkemidler og heldigvis reddet vi ett poeng, sier G18-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no

__________

Kampfakta:

Latvia – Norge 0-2 (0-2)

Sted: GSZ, Larnaca

Tilskuere:

Dommer: Mihaly Fabian, Ungarn

Gule kort: Valerjis Sabala og Bogdans Oniscuks, Latvia

Mål: 0-1 Kevin Dure (32.min), 0-2 Håvard Nielsen (38.min)

Norge (4-4-1-1): Kristian Bjerke – Martin Ovenstad Rønning, Kevin Dure, Gustav Valsvik, Kim Skogsrud – Gustav Wikheim (Emil Jonassen 46.min), Kristoffer Barmen (Etzaz Hussain 58.min), Ole Kristian Selnæs, Elbasan Rashani – Fredrik Midtsjø (Jonas Svensson 73.min) – Håvard Nielsen.

Kommentarer fra Knut Torbjørn Eggen

G18-landslaget tok et langt steg mot avansement da Latvia ble slått 2-0 søndag. Kevin Dure og Håvard Nielsen scoret hvert sitt mål før pause.

 – Det var en solid kamp av oss. Vi var litt rufsete i spillet i forrige kamp, men i dag var det bra og vi tok en kontrollert seier, sier G18-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no