Bjerke er ankommet Tyrkia

G18-landslaget tapte begge kampene mot Italia denne uken. Hjemmelaget vant 2-0, i den første kampen. Les noen utdrag fra nevnte kamp under.

Norge fikk kampens første sjanse da Belisti Dessalegn traff stolpen etter bare fem minutter, men Italia skapte også et par store sjanser i en jevn og målløs førsteomgang.

Etter hvilen fikk imidlertid italianerne hull på byllen. Først ved Simone Magnahi etter 50 minutter, før Mattia Valoti var sikker fra straffemerket tjue minutter senere.

– Italia vant fortjent og 2-0 var et greit bilde av kampen. Vi spilte en god førsteomgang, men ble for litt slitne til å utføre det vi fikk til før pause, sier G18-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no

———————————————————————————————-

Kampfakta:

Italia – Norge 2-0 (0-0)

Sted: Forte dei Marmi, Italia

Tilskuere: 150 

Dommer: Saverio Pelagatti, Italia

Gule kort: Kim Skogsrud, Norge og Matteo Bianchetti, Italia

Mål: 1-0 Simone Magnahi (50.min), 2-0 Mattia Valoti (straffe, 70.min)

Norge startet slik (4-4-1-1): Kristian Bjerke – Alain Delgado (Fredrik Heggeland 78.min), Kim Skogsrud, Sanpreet Singh, Christoffer Aasbakk – Christian Mork (Gustav Wikheim 60.min), Sverre Økland (Per Eik Forgaard 72.min), Jonas Svensson, Elbasan Rashani – Daniel Berntsen (Simen Standerholen 75.min) – Belisti Dessalegn (Erblin Lulaku 60.min)

———————————————————————————————————

Tirsdag ble det 0-2-tap mot Italia for de norske guttene, og torsdagens kamp endte i et nytt tap. Italia scoret tre ganger i løpet av det første kvarteret av kampen, og vant tilslutt hele 5-0.

– Den første halvtimen hang vi ikke med i det hele tatt. Italia var aggressive og kom frem på sidene. I 2.omgang klarte vi å komme oss litt og spilte brukbart, sier G18-landslagstrener Knut Torbjørn Eggen til fotball.no

Ny formasjon

Norge startet i en 4-1-5-formasjon i denne kampen, i håp om å demme opp for de gode italienerne.

– Vi ønsket å prøve ut en formasjon der vi skulle stå imot det vi visste ville komme, og jobbe med soneforsvar i det fremste leddet. Men med scoring imot etter bare tre minutter skapte en usikkerhet, forklarer Eggen.

– Defensivt slapp vi dem for ofte inn i de farlige områdene, og de fikk bruke sin fart og teknikk. I tillegg ga vi dem overgangsmuligheter med å ta for stor risiko på egen halvdel. Offensivt viste vi smartness innimellom, og repertoaret fremover er større enn det defensive i dette laget, fortsetter treneren.

———————————————————————————-

Kampfakta:

Italia – Norge 5-0 (3-0)

Sted: Forte dei Marmi, Italia

Tilskuere: 100

Dommer: Roberto Rizzo, Italia

Gule kort: Kevin Dure, Norge

Mål: 1-0 Simone Calvano (8.min), 2-0 Mattia Valotti (11.min), 3-0 Mattia Valotti (straffe, 15.min), 4-0 Elio de Silvestro (35.min), 5-0 Amato Ciciretti (51.min)

Norge (4-1-5): Roy Dyrdal – Alain Delgado, Kevin Dure, Kim Skogsrud, Fredrik Heggeland (Christoffer Aasbakk 46.min) – Sverre Økland (Sanpreet Singh 79.min) – Gustav Wikheim (Simen Standerholen 46.min), Jonas Svensson (Christian Mork 76.min), Per Eik Forgaard (Belisti Dessalegn 46.min), Daniel Berntsen, Elbasan Rashani (Erblin Lulaku 76.min).