Bittert tap for Vind

HAMAR: Både spillere og ledere følte nok at 0-3 var blodig urettferdig. For du gul-sorte vartet opp med finspill fra start i høyt tempo, og produserte en rekke store sjanser. Men dette skulle bli dagen da ballen bare ikke ville inn i nettmaskene. Nå er det nok ikke bare uflaks som gjorde det. Vind stilte med en meget god keeper, og lagets avsluttere fikk nok se at de har en utfordring med å bli bedre i de avgjørende øyeblikkene foran målet.

Ofte går det slik i fotball når et lag til de grader presser på sin motstander. Det kommer en kontring som det blir et frispark i farlig posisjon på. Vind takket for sjansen og plasserte ballen utagbart bak Jonas Grønstad i MFK-buret.

MFK-guttene fortsatte å produsere sjanser på 0-1 også. Men da uttellingen utble, mistet de aller fleste hodet litt. Da er det ikke lett å få mål og feil gjøres også i de bakre rekker. Det kom både 0-2 og 0-3-målet på.

Det var en utrolig stor skuffelse å ryke ut av turneringen. Særlig når vi var så overlegne i banespillet, og de fleste hang med hodet langt utover søndagen. Vi så også at vi som lag ikke sto tilbake for noen av de andre i sluttspillet. Nå vil vi ha revansje i dobbelkamp mot Kråkerøy hjemme på Melløs denne uken. Vi regner med at Kråkerøy vil møte svært revansjelystne mossinger både i syver- og 11-kamp denne uken.


Andreas Melleby og resten av MFKs G-14-spillere røk ut på en sur måte av Briskebyturneringen søndag morgen. (FOTO: Niclas Roos)