Bittert tap for juniorene

Stabæk jr IK – Moss jr IK 1-0 (0-0)

Moss stilte med følgende lag: Anders Pedersen, Jørgen Skifterud, Markus Eliassen (K), Øystein Jacobsen, Espen Pettersen, Sondre Fylling, Marius Gjestrumbakken, Marius Henriksen, Emil Sætra, Alexander Bache, Ali Ahmed

Benyttede reserver: Erik Halvorsen, Sokrates Kalenderidis, Mads Kaxrud, Joakim Skarsem

Vi spiller en god kamp mot Stabæk. Guttene løper mye, de kjemper og de viser tydelig at de har lyst til å ta med tre poeng hjem til Moss. Forsvaret, med Markus Eliassen som sjef, har full kontroll. Vi slipper Stabæk lite til slik at de ikke skaper mange sjanser. På midten er Marius Gjestrumbakken den store sjefen sentralt. Han styrer hele midtbanen med jernhånd. Meget gode pasninger og aggresiv i gjenvinningene gjør han til banens klart beste spiller denne kvelden. Marius spilte rett og slett en stor match!

Fremover på banen klarer vi å komme til sjanser, men desverre er vi igjen for unøyaktige. Innløpene sitter ikke 100%, og den siste pasningen blir litt for unøyaktig. Til tross for dette hadde vi fortjent å sette et par baller bak Stabæk-keeperen.

Utover i 2. omgang bølger spillet noe mer frem og tilbake. Stabæk kommer noe mer til i kampen, og klarer å spille seg til flere sjanser, men likevel er det vi som styrer kampen. I det 85 minutt skjer det som guttene ikke hadde fortjent, nemlig en Stabæk scoring. Etter dette klarer vi ikke å sette et skikkelig press på Bærumslaget, og kampen ebber ut. Bittert er et ord som beskriver denne kampen. Utrolig bittert, og guttene hadde fortjent noe helt annet enn tap.

Likevel er det mye bra å ta med seg tilbake til Moss. En meget god arbeidsinnsats og vilje må ligge i bunn i hver eneste match. Den var nå tilbake etter den pinlige matchen på Hamar.

Banens beste: Marius Gjestrumbakken

Neste kamp:
Moss FK vs Fredrikstad FK
Dato: Torsdag 21/6-07
Sted: Melløs
Kl: Kommer tilbake med klokkeslett

– «Jonne» og Lars