Billettinfo og -salg til FFK-kampen

Billettinfo og -salg til FFK-kampen

Kjøp billetter her

Nå er det kun en uke igjen til Østfold-derbyet FFK – MFK med avspark søndag 12. august kl. 18:00 på Fredrikstad stadion. I vår hadde vi knappe 3500 tilskuere på Melløs! Og nå har Fredrikstad promotert den kommende kampen som «rekordkampen» hvor de ønsker å sette ny publikumsrekord i 2. divisjon. For å klare det må det møte opp minst 7014 mennesker. Og billettsalget går godt.

– Vi passerer nå 5.000 solgte billetter, totalt er det plass til 10.100 på denne kampen (2500 plasser er stengt pga. reklameseil).
Den harde kjernen av mossesupportere skal være på ståfeltet (Felt K), sier daglig leder i FFK, Joacim Heier.

Vi i MFK har selvsagt et ønske om at mossesupporterne skal være mest mulig samla, slik at det er gult og sort som både sees godt og ikke minst høres godt og unisont ut. Slik skaper vi god stemning og støtte for laget. Derfor følger vi Heiers anbefalinger.

Felt K (på den ene kortsiden) er altså satt av til Mossesupportere og vi håper så mange som mulig kjøper billett der.
Et annet felt som det er mulig å gjøre gul og sort er felt L (bortefelt) hvor det fortsatt er mye ledig. Det feltet er på langsiden, nærmest felt K.

Billettprisen på disse feltene er 100,-

– Billettluka er på motsatt side av stadion fra bortefeltet, og med tanke på den store interessen rundt kampen så forventer vi et massivt trykk på billettluka. Selv om det høres ut som om veldig mye er ledig når bare halvparten av billettene er solgt, så begynner det å bli litt utplukka på enkelte deler av Stadion. Derfor anbefaler vi alle som har tenkt seg på kamp om å komme seg på Ticketmaster og handle billett, avslutter Heier.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design