Bidrar med kompetanse

Denne unge MFK-trioen har i tillegg til de vanlige fellestreningene med A-laget ordnet seg forebyggende og ekstra trening i privat regi i samarbeid med Spenst avdeling Moss. Her får de profesjonell oppfølgning fra Dmitrij Gordejev som er instruktør/personlig trener. Dette inngår delvis som sponsing fra Spenst – i tillegg betaler gutta selv det resterende av egen lomme for å få spesialtreningen som kan komme godt med utover sesongen for MFK.

Klikk her for å se video


             Fra venstre: Marius Henriksen, Martin Thømt Jensen og Halvard Lien Simonsen

Målet med dette er som følger:

– Øke hurtigheten
– Spensten
– arbeidskapasiteten
– utholdenheten
– styrke

Oppsummering:

Martin Thømt Jensen startet opp med denne treningen etter siste serierunde i 2009 sesongen. Martin har gått opp 5 kg i ren muskelmasse siden november i fjor, fra 72 – 77 kg har Thømt gått opp. Noe som beviser at dette gir gode resultater. 

Halvard Lien Simonsen startet opp i mars mnd 2010.

Marius Henriksen startet opp islutten av april mnd 2010.


            Denne pallen med max 80 kg dro gutta etter seg som virkelig ga stor motstand

Gutta har trent styrke regelmessig 3 ganger pr uke ved siden av fellestreningene med A-laget. Men nå under selve sesongen så blir det minst to økter pr uke. Under fotballferien så har gutta trent regelmessig hver dag for å oppnå best mulig resultater på sikt. Dmitrij understreker at dette ikke er noen form for kroppsbygging. Alle tre har gått ned 5 % i fettinnhold. 


             Instruktør/personlig trener Dmitrij Gordejev bidrar godt med guttas utvikling

Her kan du se video av gårsdagens harde treningsøkt hvor mossfk.no fikk være med å dekke.

Klikk her for å se video