Betydelig økning av hovedsponsoravtale

foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Belanor har i flere år vært en av flere hovedsponsorer i Moss FK og gjennom dette markedsført Garmin GPS produkter. At de nå øker sitt bidrag til klubben, er noe klubben vet å sette pris på.
– Ivar Listerud fra vår Generalsponsor SpareBank1 oppfordret på Melløs før sesongslutt alle som kan til å bidra til det han kalte byens flaggskip. Vi er svært glade for at Belanor deler hans syn!, sier daglig leder i Moss FK, Ole Henæs.

Moss FK har i flere år hatt et hierarki i sponsorpoolen, der Generalsponsoren er størst. Under dette er flere hovedsponsorer, som i likhet med Generalsponsoren profileres på drakta.
– At vi nå får hevet innslagspunktet for å være hovedsponsor gjør at dette bidrar til at vi totalt sett ligger atskillig bedre an enn tidligere. Det er derfor flere grunner til at denne avtalen er viktig for oss, sier Henæs.

Belanor er også godt fornøyd med avtalen.
– Avtalen med Moss FK er en viktig del av den totale markedsføringen vi gjør av Garmin produkter. Avtalen gir oss profilering på TV nasjonalt og regionalt samt oppmerksomhet på nettet og i lokalpressen og er således et viktig element i å gjøre Garmin til en sterk og kjent merkevare. Samtidig er vi stolte av å være en samarbeidspartner av Moss FK og vi har veldig stor tro på den satsingen som klubben nå gjør både sportslig og anleggsmessig, sier produktsjef for Garmin, Paal Erik Dalaasen.