BEST på nett

Tippebladet TIPS har talt: Moss FK er BEST PÅ NETT! Enkelt og greit. Som eneste hjemmeside fikk vi en femmer på terningen. ” Det var en aldri så liten opplevelse å surfe gjennom innholdet.” ” Førsteinntrykket er overveldende.” var blant kommentarene vi fikk.

TIPS vier hele to sider til sin omfattende undersøkelse av hjemmesidene til de 14 Tippeligaklubbene. Hver klubb er vurdert på fem forskjellige punkter og en liste med 20 sjekkpunkter. Faktisk var det bare tre av klubbene som havnet over tre øyne på terningen: Moss FK, Viking og Rosenborg. Men bare en av de fikk fem…

Her er vurderingen TIPS har gjort for MossFK.no
1) Aktualitet
Moss har lansert forholdsvis nye nettsider, og vi lar oss imponere. Førsteinntrykket er overveldende. Små og aktuelle notiser legges ut nesten hver dag, og treningskampene dekkes godt. Moss er den eneste klubben som byr på oppdatert info om 2001-sesongen. Staller for alle lag er på plass, selv om det fortsatt mangler en del bilder og info.
2) Design
Fin åpningsside, og lettfattelige undersider. Alltid bare ett trykk unna åpningssiden. Fine bilder, og fin proporsjon mellom bilder, tekst og illustrasjon. Intet overdådig.
3) Brukervennlighet
Vi besøkte Moss sine hjemmesider for første gang, og fant mye spennende. Det var en aldri så liten opplevelse å surfe gjennom innholdet, som er lettfattelig.
4) Innhold
Oversiktlig linksamling. Passe mengde nyheter. Fin web-shop og presentasjon av alle spillere på senior- og juniornivå, selv om alle detaljer ikke er på plass.
5) Totalinntrykk
Dersom Moss FK klarer å fortsette i samme stil som gjeldende hjemmesider byr på, blir vi imponert. Pr. i dag er østfoldklubben best på nett.

Av de 20 sjekkpunktene vi fikk nei som svar på er flere på tapeten. Diskusjonsforum, videoklipp/multimedia, konkurranser, intervjuer og live-overføringer var punktene TIPS ikke fant. Men vi kan allerede nå avsløre at det ikke vil bli mange ”nei” til den neste kåringen. Vi lukter på full pott, det vil si seks øyne neste gang TIPS besøker oss får å kåre. Denne tittelen SKAL vi beholde!
Moss FK ønsker å rette en stor takk til Brikken for deres innsats og alle dere som besøker siden vår. Blir vi også den best besøkte i Tippeligaen??

Rangeringen: (Terningkast i parentes)
1. Moss (5)
2. Viking (4)
3. Rosenborg (4)
4. Lyn (3)
5. Sogndal (3)
6. Brann (3)
7. Stabæk (2)
8. Bryne (2)
9. Lillestrøm (2)
10. Størmsgodset (2)
11. Molde (2)
12. Bodø/Glimt (2)

13. Odd (1)
14. Tromsø (1)