Bergersen beholder troen

Med 0-6 i trynet mot Rosenborg, kom også tap nummer seks på rad. Det merkes at det er en stund siden gutta tok poeng, men som Kenta forteller. Det er opp til dem selv å snu dette.

Hvordan var det å spille fremover på banen mot Rosenborg? Forsvaret fikk jo nok å gjøre…
– Første omgangen synes jeg var ålreit. Vi spilte bra i perioder og hadde ballen litt og kom til avslutninger. Det var en helt ålreit kamp. Jeg gikk jo ut tidlig i annen omgang, med en gang det ble 3-0. Så sånn sett slapp jeg å være med når det ble som verst i andre omgangen, forteller vingen.
Hadde dere noe å by fremover på banen?
– Det var to forskjellige fotballkamper på lørdag. I første omgangen var vi jo absolutt med og selv om Rosenborg selvfølgelig var best og styrte mye av spillet, hadde vi også våre muligheter. Men som det har vært i det siste, sliter vi med å få omsatt sjansene våre i mål. Da vinner du ikke fotballkamper, sukker han. – Så når de får to raske mål i andre omgangen, var det kjørt.

Det ble det sjette tapet på rad…
– Ja, det er tungt nå. Så det er tøft å holde hodet over vann når det butter så kraftig mot. Humøret er forsåvidt bra blant gutta, men jeg tror det sitter oppi toppen på det fleste at vi har tapt seks kamper på rad.

Hvordan skal dere få de tankene ut hodet?
– Nei, det må jobbes med litt mentalt og hver enkelt må jobbe med seg selv og få troen på det selv. Nå er det en kamp mot Bodø/Glimt til helga, som bør og må vinnes.
Klarer dere det?
– Det er det ingen garanti for, men jeg håper i hvert fall at vi kan gjøre vårt aller ytterste. Det er på tide med seier i det hele tatt nå. Det blir tøft mot Bodø/Glimt. De er i siget for tiden og scorer mye mål. De er bedre enn hva tabellposisjonen tilsier, så det blir tøft igjen. Det er alltid mange ting som spiller inn. Det er en motstander du må forholde deg til når du spiller fotball. Det er ikke som å gå på ski eller løpe maraton hvor du bare er avhengig av deg selv. Vi kommer i hvert fall til å gjøre vårt ytterste for å vinne kampen på søndag, mener Kenta.