Berat Jusufi klar for Kællane

Berat Jusufi har siden 1995 spilt for Sarpsborg 08 (Sparta Sarpsborg) der han har vært med på fem opprykk og har spilt i de fem høyeste divisjonene uten å bytte klubb!

“Berat har lenge stått på ønskelisten vår og han vil kunne bringe rutine og profesjonalitet inn i laget, sier sportslig leder Fredrik Scheinert i en kommentar. 

“Vi er veldig fornøyde med denne signeringen og er sikker på at Berat vil bidra sterkt til å nå de målene vi har for 2014 sesongen” fortsetter Scheinert.

Vi ønsker Berat lykke til og velkommen til Moss Fotballklubb!

Berat Jusufi

Født: 01.01.1981 (32 år)
Fødested: Prishtina, Kosovo
Land: Norge
Høyde: 177 cm
Vekt: 80 kg
Posisjon: Forsvar

mossfk.no har foretatt et intervju med vår nyervervelse i kveld, hovedpersonen gleder seg stort til spill i mossedrakten

Hvorfor falt egentlig valget på Moss Fotballklubb?
– Jeg skal begynne å jobbe 100 % nå i januar, og da var jeg nødt til å trappe ned fra tippeligaen. Men jeg ville spille for en klubb her i Østfold på et best mulig nivå, og da var valget mitt enkelt med å velge Moss FK de neste to årene, sier Berat.

Hva er målet ditt for 2014 sesongen?
– I følge det som jeg har fått forespeilet så blir det å kjempe for å være med i toppen av 2. divisjon. Men dette er noe som vi skal bli enige om internt i laget med felles målsetning.

Hva kan du tilføre laget, du har jo god erfaring på toppnivå gjennom flere år?
– Min største styrke er nok farten, selv om jeg er over 30 år nå. Men jeg vil nok si at jeg er en ballsikker fotballspiller med rutine fra øverste nivå. Jeg er forsvarsspiller og kan bekle posisjonen som høyre og venstre back.

Har du fått noen gode tilbakemeldinger om Moss FK fra Martin Thømt Jensen, litt info på veien?
– Ja, det har jeg fått mye av. Både Martin Thømt Jensen, og Mathias Engebretsen har anbefalt meg å gå til MFK grunnet det gode miljøet innad i klubben. Signalene jeg har fått er at klubben vil satse og utvikle seg videre mot øvre halvdel på tabellen, og det er selvsagt et pluss at rutinerte Arne Erlandsen fortsetter som hovedtrener. Han gjorde en imponerende innsats da han bidro sterkt til at Moss FK sikret plassen sin i 2. divisjon. Og jeg gleder meg stort til å spille for MFK under Arne Erlandsen, avslutter en ivrig og spent Berat Jusufi.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design