Bare tre poeng som gjelder mot Byåsen

Bare tre poeng som gjelder mot Byåsen

Mandag ettermiddag venter en ny bortekamp for MFK i 2. divisjon og hovedtrener Marijo Jovic har klokkertro på at mannskapet sitt skal kunne ta med seg full poengpott hjem til Moss.

Til tross for noen uheldige resultater den siste tiden, er det en heltent gjeng som reiser til Trondheim mandag. Men det er ikke noen enkel motstander som venter. Selv om Byåsen ligger under nedrykksstreken, har de virkelig begynt å finne formen. I forrige kamp slo de Levanger 2-1 på bortebane og Byåsen-herrene har nok ambisjoner om å senke MFK mandag ettermiddag. I tillegg ble den tidligere eliteserie-profilen Andreas Nordvik (32) nylig klar for Byåsen. Om han er spilleklar til mandag er derimot usikkert.

– Vi forventer et godt lag som har seier fra forrige kamp, sier MFK-trener Marijo Jovic og fortsetter:

– Vi har bare ett mål og det er å vinne kampen. Vi hadde noen veldig gode perioder i kampen mot Fredrikstad og vi håper å gjenta det samme mot Byåsen. Vi har en god treningsuke bak oss og vi tror at vi har utviklet noen elementer gjennom uken, sier Jovic.

MFK åpnet riktig nok sesongen med hele tre seiere på fire kamper, før det deretter ble noen sure tap. Nå er gutta gira på å vise hva som virkelig bor i dem og det ligger så absolutt an til å bli en severdig match i Trondheim. Kampen mellom Byåsen og Moss FK starter klokken 16:00 og kampen kan du se direkte på moss-avis.no. Dette krever riktig nok abonnement i avisen.

Se tabellen her.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design