Banket Lyn

(Moss FK-Lyn 3-1) Som ventet ble aldri Lyn noen målsestokk for MFK i dagens kamp. Men målene satt langt inne for et hardtarbeidende Mosselag. Etter hvilen, derimot, var det kun et lag på banen og seieren var ikke et nummer for liten!

Kjell sesongdebuterte i Tippeligaen i år etter et langt skadeavbrekk. Etter to rekruttkamper var han i form til å matche nyopprykkede Lyn på Melløs. Men det måtte et frafall til, før svensken vår slapp innpå. Hansi slet med en inngrodd tånegl, som tydeligvis var verre enn det han hadde fryktet. Kjell takket for tilliten ved å slå et frispark fra vel 30 meter inn i feltet. Høyest av alle inne i feltet møtte Terje ballen med et nydelig hodestøt og MFK kunne gå til pause med 1-0. Vel fortjent og en skikkelig revansj etter en aldri så liten dødperiode midtveis i første omgang.

Etter hvilen fortsatt MFK stormløpet mot forfjamsete Lyn-spillere og da Kenta ble felt inne i feltet var det klart for straffe på Melløs. Rune var iskald, som vanlig, og nærmest lekte med Lyn-keeper Ødegård. Vips var det 2-0.

Men så kom kampens desiderte høydepunkt. Simen løper over hele Lyns banehalvdel, leker seg forbi midtstopperne og setter ballen nydelig i keepers lengste hjørne. 3-0 og kronen på verket for Simen i nok en god kamp. Og på tribunen satt U21-landslagstrener Per-Mathis Høgmo… Han skulle vel ønske at Terje var i hans aldersgruppe. For trønderen regjerte stort på Melløs i dag. Og når han også scorer mål, ja da er det moro på Melløs igjen. Selv om Lyn klarte å redusere, så var det aldri noen fare for at det ikke skulle bli tre poeng.
Når vi endelig begynner å ta poeng på hjemmebane også, er det vel ingen grunn til at vi ikke skal klare det samme mot Lillestrøm på Åråsen?

MFK stilte med følgende mannskap:
Per Morten Kristiansen
Johan Petter Winsnes
Rune Tangen
Øivind Svenning
Kjell Olofsson
Terje Høsøien
Anders Juliussen
Gard Kristiansen (Magnus Amundsen i 11 min)
Kent Bergersen
Simen Brenne
Orest Grechka (Øyvind Storflor i 18 min)