Bakke: – Utrolig irriterende!

ADECCOLIGAEN 2008


20. serierunde


Notodden FK – Moss FK 2-2 (0-0)


Sted: Notodden stadion
Dato: 24.08.2008
Kl: 18.00


Målscorere:
0-1, Bjørnar Johannessen (55)
0-2, Fabien Vidalon (69)
1-2, Fabian Taylor (74)
2-2, Selvmål, Bjørnar Johannessen (81)

Tilskuere:
1.535

Dommer:
Kristoffer Helgerud, Lier

Gule kort:
Vladan Grujic (87), Moss

Startellever Moss (4-4-1-1): 
Bengt Andersson – Tommy Edvardsen, Fabien Vidalon, Daniel Reinoso Herrera, Marius Gjestrumbakken – Mahmoud El Haj (Jonas Krogstad i 10 min.), Vladan Grujic, Lars Øvrebø, Amin Askar (Jon-André Fredriksen i 45 min.) – Bjørnar Johannessen (John Muiruri i 6 min.) – Kenneth Kvalheim
———————————————————————————————————————–

Moss hadde store muligheter til å ta med seg tre verdifulle poeng mot Notodden i kveld. Igjen fører svake avklaringer til at motstanderne får med seg poeng. Selv om seieren glapp siste kvarteret er uavgjort et greit resultat etter sjansene å dømme. Notodden hadde to skudd i tverrliggeren, mens Moss på sin side hadde flere brente sjanser i annen omgang.


Trener Geir Bakke klarte ikke å skjule nok et skuffende resultat av kællane:
– Utrolig unødvendig av oss når vi legger ned så mye arbeid før en kamp, mener en irritert og sint Bakke.
– Vi ligger kompakt og fint med laget, og tillater ikke Notodden å skape så mye i første omgang. I annen omgang går vi ut og gjør det samme, men eier også ballen mer. Når vi leder 2-0 og ender opp med 2-2 så tilsier det sikkert at vi skulle vært mer taktiske siste kvarteret, uttalte altså Bakke til Radio Moss rett etter kampen på Notodden.


Det ellevte uavgjort er et faktum. Moss er ikke et topplag, noe Bjørnar Johannessen innser etter å sluppet Notodden inn igjen i kampen det siste kvarteret.
– Vi eier kampen i store deler av annen omgang, og det er utrolig surt å miste to poeng etter å ha ledet 2-0, sa en lettere oppgitt Johannessen til Radio Moss etter kampen. Han bidro sterkt til at det ble liv i kampen ved sine to scoringer til begge lagene.
– Vi skal drepe kampen og ikke tillate at Notodden kommer tilbake, sa Johannessen, og la til at Moss ikke samler på uavgjort.

Men med elleve uavgjort kan det unektelig se slik ut!


Selv om den sportslige ledelsen har lagt bort tabellen for en stund, er ikke opprykkskampen helt over for Moss. Neste helg møtes Moss og Hønefoss på Melløs. Haugesund tuktet nesten Hønefoss på bortegress i dag, så hver kamp resten av sesongen kan utrolig nok bli spennende også sett med mosseøyne – tross rekordmange poengdelinger! Fjerdeplassen er innen rekkevidde.