Bakke: – Jeg er forferdelig skuffet!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Geir Bakke – lover oppvaskmøte med gutta

Hva gikk egentlig galt i dag, vi har hatt fjerde plassen inntakt over lengre tid, men rotet den vekk i siste serierunde. Hvor skuffet er du nå?
Det er grusomt surt og fullstendig uakseptabelt og unødvendig av gutta. Man kan alltid akseptere ting så lenge motstanderen gjør veldig gode prestasjoner, men det er vi som ikke gjør jobben vår i dag, dessverre. Og akkurat det er veldig irriterende akkurat nå.

Men vi mistet ballen uvanlig lett og var rett og slett meget passive i perioder. Var banen rett og slett for tung der ute i dag?
Det vet jeg ikke, jeg spilte ikke. Har heller ikke spurt gutta om det selv, svarer en skuffet Bakke.

Har du ikke noen som helst svar på hvorfor det gikk som det gikk her i dag. Var ikke gutta motiverte nok?
Jeg vet ikke. Jeg snakket med media på vei inn i stad. Vi får ikke satt oss ned for å evaluere denne kampen før vi samles etter ferien. Men vi skal gå knallhardt i sømmene på spillerstallen angående dagens kamp og de andre kampene som har endt med poengdeling i høstsesongen, for dette vil vi ikke ha noe mer av. Sånn kan vi ikke ha det neste sesong når vi har så store ambisjoner her i klubben. Når vi vet at vi har et bra toppnivå og vet at vi må jobbe hardt for å klare å ligge på nettopp det nivået, så kan vi ikke slippe oss ned som vi gjorde i denne kampen her. Men vi får ta med oss at vi har klart målsetningen vår ved å bli blant de fem beste, så får vi bare innse at vi har mye å bli bedre på, avslutter en nedbrutt Geir Bakke.