Bakke har satt standarden

Av: Redaktør Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Ja, laget er bedre nå enn under Tørum på sitt beste, påstår vi. Bakke har fått spillerne til å tro på egne ferdigheter, tørre å angripe og skape fest. Nå gjelder det å la festen vare et stykke inn i annen omgang, også. Søndag får vi nye svar.

Kongsvinger er en middelhavsfarer i år, med dårlig uttelling. På Gjemselunden snakkes det om at det er urettferdig resultat når KIL taper. Det er vel egentlig det som skiller de beste fra de nestbeste? Uttellingen!

Kællane har forhåpentligvis hvilt seg gode til søndag. At man ikke tar seg ut mot Skeid og spiller lite publikumsvennlig, kan vi svelge om det gir uttelling på Kongsvinger. Det så nemlig ikke bra ut i annen omgang mot Torshovlaget. Et bedre lag enn Skeid hadde scort på sjansene Moss ga bort. Da hadde vi blitt satt tilbake til fjoråret. Slik gikk det ikke, og blikket kan festes høyt på tabellen fortsatt.

Vår påstand er at Moss kan score flere mål pr. kamp. Mange mål. De fantastisk drivende angrepene med Mo og Amin, samt Jon André, i spissen, vil resultere i mål hvis spillerne slipper ballen i rett øyeblikk. Hvor er stikkerne? Hvorfor gå oss inn i seksten og møte åtte mann der? Men dette har trener Geir Bakke sett. Borte har vi ikke råd å sløse. Ei heller få farlige kontra mot som skyldes for sene avleveringer.

Det er skarp konkurranse i toppen. Stabilt gode prestasjoner vil føre til opprykk for Moss. Det er i så fall for tidlig med tanke på strategi og løfter. Ingen i Moss vil være lei seg over at slike løfter brytes! Og på Gjemselunden står en ny skalp klar. Tar vi den?


Ta kål på et nytt kompleks, kællær!