Avslutning for Moss 1997 årgangen!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Det sosiale er viktig

Dette er et stort høydepunkt for våre ti åringer på slutten av sesongen. Da samles alle gutta på laget samt støtteapparatet til sosial sammenkomst til prat, diskusjoner og selvfølgelig pizza med brus som tilbehør. Alt dette gikk ned på høykant blant fornøyde 97-spillere som også helt sikkert var fornøyde med å slippe å spise middag hjemme denne dagen. Etter at seriekamper og turneringer er blitt gjennomført for 2007 sesongen så handlet mye av praten mellom gutta angående neste sesong allerede. Da starter vi med syverfotball, blir sikkert en liten overgang fra femmerfotballen som vi har spilt fast de tre til fire siste sesongene. Men det skal vi greie i fellesskap alle sammen. Mange var også opptatt av om de får sine faste plasser (posisjoner) på banen fra 2008 sesongen, og om det blir mere trening enn vi hadde denne sesongen. Noe som det helt sikkert blir, som en del av andre forandringer som vil komme utpå nyåret.

Jon-André Fredriksen – på besøk

En av guttas store forbilder Råde gutten Jon-André Fredriksen fra a-laget vårt fikk servert både pizza og spørsmål fra ivrige 97 modeller. Om hvor gammel han var da han begynte som aktiv fotballspiller, og om han hadde andre jobber enn å spille fotball i MFK. Han svarte høflig tilbake at han begynte som syv åring og at han har fulltidsjobb som fotballspiller og litt skole ved siden av. Han fikk også æren av å dele ut premier til gutta som en takk for innsatsen. Det var både gymposer og drikkeflasker fra «Spenst» og medalje i fra Østfold fotballkrets, pluss at samtlige fikk hver sin lapp med Fredriksen sin autograf på, alt i alt en uforglemmelig kveld for våre håpefulle.

I en kommentar til mossfk.no så forteller Jon-André følgende:

– Det er veldig moro for meg å få komme på en avslutning til et av lagene i yngres avdeling i Moss Fotballklubb for å dele ut premier som de virkelig fortjener. Og i det hele tatt få svare på spørsmål fra ivrige gutter rundt langbordet. Jeg husker veldig godt fra den gangen når jeg var på deres alder (15 år siden), da spilte jeg for Råde IL og var spent og ivrig når spillere fra Råde sitt a-lag stakk en tur innom oss på avslutningene, avslutter Fredriksen.