Asfalt Remix har signert draktsponsor-avtale

Asfalt Remix har signert draktsponsor-avtale

Asfalt Remix var en meget stor bidragsyter i 2018, da de hadde logo på armen på A-lagets drakter. Nå har de klinket til igjen, men i år har de tatt plassen på brystet, noe som vil si at drakten for 2019 er utsolgt.

Asfalt Remix er på ingen måte et ukjent bedriftsnavn for de som følger Moss Fotballklubb tett. Våler-firmaet har bidratt i lang tid og de ser fram til å være støttespiller også denne sesongen.

– Vi er opptatt av rekruttering og det er Moss Fotballklubb også. I MFK får de unge muligheten, skryter Eyvind Brynildsen i Asfalt Remix.

Mener drakta er super markedsføring

Brynildsen er også strående fornøyd med plasseringen de har sikret seg på drakta. Han ser at de kommer godt fram i år.

– Dette ser veldig bra ut. Vi mener selv at vi er gode på markedsføring og ønsker å fortsette med det. Dette er en god plassering og logoen synes i en del situasjoner. Også ligger logoen nært hjertet og det er jo bra, smiler Brynildsen, som følger ivrig med på A-laget:

– Jeg har veldig trua i år, for de er inne i en god steam. Det var en liten strek i regningen mot Arendal, men vi satser på at det tar seg opp mot Kvik Halden 16. mai på Melløs, fortsetter Brynildsen.

Dette tilbyr Asfalt Remix

Asfalt Remix er en bedrift som tilbyr svært mange tjenester. De tar på seg de fleste typer freseoppdrag og de freser i både asfalt og betong. De har feiebiler, bistår med store flyttelass og selger frsemasse til bruk som kantfylling.

Ønsker du å lese mer om Asfalt Remix sine tjenester kan du trykke her.