- Det skal lukte svidd

Lørdag smeller det på Melløs. Her er Ole Martins tanker.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (20.4.2018)


Kaptein Thomas Klaussem og hans mannskap er klare for å ta i mot FFK (foto: Moss FK)

Moss Fotballklubb - Fredrikstad Fotballklubb. Et oppgjør med tradisjoner, historie og lidenskap. De siste årene har FFK først og fremst konkurrert mot Sarpsborg 08, men de røde og hvite må bare innse at de ikke lenger er en konkurrent til særpingene. De er en konkurrent av oss.

MFK mot FFK er et oppgjør som har betydd krig i mange år. Det ligger mye følelser tilknyttet et slikt oppgjør. Og nettopp dette skaper en utrolig morsom utfordring for oss i trenerteamet inn mot slike kamper. Du skal bruke lidenskapen og hatet til noe positivt, samtidig som du skal spille kampen. Vi skal være oppgaveorienterte og klare på at dette er en «vanlig» kamp hvor vi spiller om tre poeng. Men for mange betyr kampen mer enn tre poeng. Og misforstå meg rett; det skal luke svidd på Melløs lørdag.

FFK har startet sesongen greit med seier over Asker og avansement i cupen. Der vant de sin første bortekamp på veldig lenge. Nå skal de til Melløs for å spille seriekamp på bortebane, og det gruer de seg til med rette. Vi skal gi de kamp, vi skal løpe, vi skal krige, vi skal blø og vi skal tørre å spille. FFK er i en helt annen situasjon enn oss, og hvis du sammenligner budsjett, ressurser og fasiliteter bør FFK slå oss 10 av 10 ganger. Men denne kampen vil leve sitt eget liv. Og vi skal gjøre alt vi kan for å gi de kamp, og stikke av med tre poeng på hjemmebane. For jeg er helt sikker på at vi er gode nok til det!

Jeg registrerer at jeg har lykkes med å fyre opp publikummet i Fredrikstad med utsagn i media. Da er målet nådd. Dette er et lokaloppgjør, og lokaloppgjør blir morsommere med større engasjement. Nå gjelder gjennomføringen. Så mossinger: Møt opp på Melløs og vis alle at vi er flere og bedre enn de fra Fredrikstad! Det er nå det gjelder!

La oss skape ett minne for livet – sammen!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss FK - Elverum


Lørdag 02.06.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Raufoss IL - Moss FK 1-1  (0-1)

Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS