- Være det beste laget

Seriestart! Les Ole Martin tanker her.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (13.4.2018)


Hovedtrener Ole Martin Nesselquist, Moss FK (foto: Lars Smith)

Endelig skal vi spille om poeng igjen, og endelig begynner sesongen. Årets første seriekamp er en utfordrende og morsom bortekamp mot Bærum som har etablert seg som et solid lag i 2. divisjon. Nå har vi jobbet godt gjennom en lang vinter.

Mange og lange treningsøkter har blitt gjennomført, med fokus primært på fotballforståelse, spillestil og fotballfysikk. Vi er uten tvil et bedre lag per dags dato enn vi var i oktober når opprykket ble klart. Så møter vi også mye bedre lag enn i fjor, og akkurat derfor blir denne sesongen utrolig utfordrende, lærerik og morsom. Vi blir bedre av å spille mot gode lag.

Vi ser for oss en jevn kamp mot Bærum. Vi har samme ambisjon som i fjor; vi skal bli bedre og vi skal spille kampene for å vinne dem på våre premisser. Det vil si at vi tar lite hensyn til Bærum, vi ønsker å være det beste laget. Så får vi fasiten lørdag rundt kl. 18:00 på om vi var bedre eller ikke. Uansett blir det deilig å endelig spille seriekamp igjen.

I 2017 var vi suverene på tribunen i samtlige kamper. Vi håper at mossinger, både supportere, samarbeidspartnere, frivillige og interesserte tar turen til Sandvika for å støtte oss i den første kampen. Det er en fantastisk følelse å gå ut til kamp og føle støtten fra dere i ryggen. Så skal vi, som alltid, gjøre alt vi kan for å virkelig glede dere.

Vi sees lørdag!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Mjølner - Moss


Søndag 29.04.2018, kl. 15:00
 Mjølner stadion

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fredrikstad FK 0-2  (0-1)


Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS