A-laget 2018:

Isegran klar for MFK

Henry Isegran (23) signerte i dag kontrakt med MFK. Dermed blir Jeløya-gutten å se i gult og sort til året.

Ved Morten Giæver
Oppdatert: (09.3.2018)

Henry Isegran har spilt hele sin karriere i Sprint-Jeløy, og har vært en sentral brikke på deres A-lag de siste årene. Nå tar han steget fra Jeløya til Melløs. Venstrebacken, som har vært med MFK i en lengre periode i vinter, har signert en ettårs-kontrakt. 

- Henry vil tilføre oss nye kvaliteter som vil heve nivået på trening. Han har en god venstrefot, er offensiv i tankegangen og god fysisk. I tillegg er han god en mot en, og tilfører gruppen økt konkurranse som er bra for treningsnivået, sier hovedtrener Ole Martin Nesselquist. 

Isegran spilte fast for Sprint-Jeløy i 2015 når klubben var i 2.divisjon. I tillegg til dette har han mange sesonger som fast spiller bak seg, og er også på adelskalenderen til Sprint-Jeløy for over 100 kamper for klubbens A-lag.

- Det er en trygghet for oss at Henry har en sesong bak seg i 2.divisjon, og det håndterte han fint. I tillegg har han vært sentral for Sprint i flere år, og nå gleder vi oss til å hjelpe han med å ta nye steg som spiller. Vi er helt klart glade for å signere Henry, sier Nesselquist. 

 

Dette betyr at MFK altså har signert enda en mossing, og dermed kan man nå telle hele åtte spillere som er oppvokst i Moss by i A-stallen på 20. I tillegg er hele 15 av 20 spillere fra Østfold,

- Unike tall som vi er stolte av. Vi ønsker å ha lokal forankring, og vi skal være en klubb for gode mossinger og østfoldinger. Nå skal vi jobbe hardt videre for å få maksimalt ut av disse, avslutter Nesselquist.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss FK - Arendal


Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
 Bellevue Stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Asker - Moss FK 1-0  (1-0)Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS