- Ydmykheten skal være vår største styrke

Lørdag kl. 12 er det ny test for A-laget. Denne gangen står KFUM på motsatt halvdel, og her kan du lese Ole Martins tanker om oppgjøret.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (08.3.2018)Raufoss-kampen ga oss mange gode svar mot en veldig solid motstander. Vi dro derfra med en følelse av at vi holder et godt nivå i mange faser av spillet, men at vi også må bli enda smartere og mer kyniske i avgjørende faser.

Vi slipper inn tre mål, og det er rett og slett for mye. Denne uken har vi fått trent enda bedre med litt mildere vær, og vi gleder oss til en ny god motstander på lørdag. KFUM gjennomførte en solid sesong i 2017 og har hentet inn noen gode forsterkninger før årets sesong.

Denne uken har vi primært jobbet med omstillingsfasene, både overganger for og gjenvinningsspillet vårt. Mange kamper i 2018 kommer til å bli avgjort i nettopp disse fasene av kampene, og da er det viktig at vi håndterer dette godt.

Det nærmer seg seriestart med stormskritt, og nå er det kun litt i overkant av en måned igjen. Vi må fortsette å utvikle oss, fortsette å bli bedre og fortsette det harde arbeidet. Ydmykheten skal være vår største styrke, for når vi er ydmyke og gjør grunnarbeidet vil vi være vanskelige å slå. Det ønsker vi å vise mot KFUM på lørdag.

Kampstart kl. 12 på KFUM Arena, en kort kjøretur fra Moss! Vi håper å se flere mossinger på tribunen, så skal vi gjøre det vi kan for å underholde.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss FK - Arendal


Lørdag 31.03.2018, kl. 16:00
 Bellevue Stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Asker - Moss FK 1-0  (1-0)Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS