Besøk av MFK?

Ønsker din klubb eller ditt lag besøk av MFKs trenere eller spillere? Ta kontakt da vel!

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (30.1.2018)


Hovedtrener Ole Martin Nesselquist (foto: Moss FK)

I 2017 var MFKs A-lag ofte ute på klubbesøk hos samarbeidsklubber, og muligheten for dette er selvsagt fortsatt tilstede. Både klubbens hovedtrener, Ole Martin Nesselquist, og hans støtteapparat er tilgjengelige for besøk, og dette blir selvsagt A-lagsspillerne med på. 

- I fjor var vi på ca. 15 tiltak i løpet av oppkjøringen, og det var meg i tillegg til 2-3 A-lagsspillere som møtte hver gang. Vi synes det er utrolig artig å komme ut til lokalklubbene og treffe alle barn og unge. Det gir oss energi, sier Nesselquist. 

I fjor kjørte A-laget treningsøkter for både gutter og jenter, i alle aldere fra 6-19 år. I tillegg arrangerte MFK trenerforum for noen av samarbeidsklubbene, og dette er noe MFK ønsker å fortsette å tilby. 

- Det er som jeg har sagt tidligere, det å være byens flaggskip er ikke noe man er – det er noe man må gjøre seg fortjent til. 

Og dersom noen trenere/klubber mener at vi kan bidra med noe positivt skal vi selvsagt gjøre det. Det er bra for alle parter, forteller Nesselquist, som selv er fra Ekholt. 

Vi oppfordrer klubber og trenere til å ta kontakt direkte med Ole Martin på omn@mossfk.no dersom man ønsker besøk; og MFK bidrar på alle områder om ønskelig. 

Det er også mulig for klubber utenfor Mosseregionen å henvende seg dersom det er av interesse. 

- Send meg en mail, så garanterer jeg at vi finner en tid hvor noen kan stille opp, avslutter Nesselquist.Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS