- En test på andre områder

Søndag kl 14:00 spiller MFK og Østsiden årets andre treningskamp i Østfoldhallen. Her er Ole Martins tanker om oppgjøret.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (18.1.2018)


Ole Martin Nesselquist før matchen sist helg mot Sarpsborg 08.

Kampen mot Sarpsborg 08 ble en fin referanse for oss. Vi henger med på mange områder, men ser også hvorfor Sarpsborg tok medalje i Eliteserien og vi rykket opp til 2.divisjon. Vi har ting å jobbe med, men det var heller ingen overraskelse. 

Det vi er mest fornøyd med etter kampen mot særpingene er intensiteten i spillet vårt, samt hvor solide vi er i forsvar de første 75 minuttene. Her er det mye bra å ta med seg videre!

Nå er det Østsiden som står på motsatt halvdel, det eneste laget fra 3.divisjon før resten av treningskampene er mot antatte topplag i vår egen divisjon. Og om det skulle være noen tvil; Østsiden-kampen er ingen enkel kamp. 

Det blir en test på andre områder enn 08-kampen, men allikevel en kamp hvor vi må prestere bra for å komme unna med et godt resultat. Det vi har jobbet litt med på trening denne uken og som vi håper å se igjen er angrepsspillet vårt. 

I forrige kamp greier vi ikke å skape mange sjanser, og vi håper at dette skal være bedre mot Østsiden. Når vi greier å holde samme intensitet i spillet, være like gode defensivt og legger på større kvalitet i angrepsspillet skal Østsiden slite. Men det handler om oss selv og vår egen prestasjon. 

Alle spillerne som var i aksjon mot Sarpsborg 08 vil spille mot Østsiden også - med et forbehold om skader/sykdom i mellomtiden. I tillegg kan det være at et par nye ansikter vil få muligheten. 

Vi håper at mossinger tar den korte turen til Østfoldhallen tidlig søndag ettermiddag, for det er vel ikke noe annet som skjer? 

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole MartinPrint artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 03.03.2018, kl. 13:00
 Raufoss storhall, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Hønefoss BK - Moss FK 1-1  (0-1)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS