Natteaktivitet rundt Melløs

I fjor hadde A-laget en vellykket helg med teambuilding. Nå er det ny runde.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (11.1.2018)


Du kan risikere møte på både spillere og støtteapparat i nattens mulm og mørke på Melløs denne helga.

I januar 2017 gjennomførte A-laget til Moss FK en helg med fokus på teambuilding. Konseptet i 2017 ble inspirert av en «Helvetesuke» i militæret, og spillerne måtte gjennom flere tøffe oppgaver. I 2018 blir opplegget noe annerledes, men det kan fortsatt være at spillerne vil være synlige i byområdet og rundt Melløs på uvanlige tider.

- Vi ønsker å informere om dette slik at ingen blir bekymret. Om det er aktivitet på Melløs til uvanlige tider er det bare oss. Og om spillerne blir sett vandrende rundt i miljøet i løpet av helgen er det bare vi som har litt konkurranser, så det er ingen grunn til bekymring, beroliger Ole Martin Nesselquist.

Helgen starter med treningskamp mot Sarpsborg 08 (kl 18:00 fredag), og deretter vil spillerne sove på Melløs Stadion og ha flere aktiviteter i løpet av helgen. MFK tar selvsagt hensyn til naboer, og vil holde lydnivået nede dersom det blir aktivitet på nettene. Klubben ønsker selvsagt ikke å være i veien eller være en forstyrrelse for miljøet rundt.

- Erfaringene fra i fjor er utelukkende positive. I år blir det en annen modell, og ikke like fysisk tøft. Men det kan være spillerne må langt ut av sin egen komfortsone i løpet av helgen, og det ligger mye god læring i dette, avslutter Nesselquist. Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Raufoss - Moss FK


Lørdag 26.05.2018, kl. 16:00
 Nammo stadion, Raufoss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Fram Larvik 2-1  (0-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS