30 år siden:

- Vi fortjente å vinne serien

I dag er det 30 år siden Moss Fotballklubb tok seriemesterskapet. Se video fra den siste kampen mot Molde og fra da spillerne og Eggen møttes til gjenforening på Melløs tidligere i år.

Ved Morten Giæver
Oppdatert: (10.10.2017)

For 30 år siden, i dag, kunne kaptein Einar Aas løfte pokalen som serievinner med Moss FK. En av de største dagene i Moss Fotballklubbs historie. Året etter spilte mossingene europacup mot selveste Real Madrid.

"Seriefinalen" mot Molde borte i 1987 var en nervepirrende kamp. Med fulle tribuner var hjemmelaget klart best i første omgang og skapte noen utrolige sjanser. Likevel var det MFK som tok ledelsen ved Carsten Bachke. Senere satte Geir Henæs inn 0-2 etter innlegg fra Bachke. Og dermed var seriemesterskapet et faktum.

Se høyepunktene fra kampen i videoen over. (Den første kampen i videoen er fra cupgullet i 1983. Seriefinalen mot Molde i 1987 kommer i slutten av videoen.)

- Vi var nok litt heldige som vant akkurat den kampen (mot Molde), men sesongen sett under ett så fortjente vi så absolutt å vinne serien, sa Einar Aas da gullgjengen var samlet på Melløs for gjenforening i vår.

Se hele intervjuet med Aas, samt intervju med Nils Arne Eggen ute på Melløs-matta, i videoen under.

Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp

Østsiden IL - Moss FK


Søndag 21.01.2018, kl. 14:00
 Østfoldhallen, Fredrikstad

 

Resultat forrige kamp:
Sarpsborg 08 - Moss FK 3-0  (1-0)

Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS