- Lærdom fra starten av Ørn-kampen

Lørdag kommer Kvik Halden på besøk. Her er Ole Martins tanker.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (06.9.2017)


Ole Martin Nesselquist og Morten Giæver (Fotograf: Lars Smith)
Sesongen nærmer seg slutten, og vi er inne i siste fasen av sesongen. Nå er det Kvik Halden som står for tur, og de kommer til Melløs på lørdag. På hjemmebane har vi vært veldig gode i år, og har en veldig god hjemmestatistikk. Nå er det ny kamp, og formlaget Kvik Halden kommer garantert for å vinne.

Vi skal være klare for kamp, og skal vise at vi har lært av forrige kamp i Horten. Slik kan vi ikke starte fotballkamper, og mot bedre lag enn Ørn ville kampen vært tapt etter 15 minutter. Nå må vi bevise at vi fortsatt er læringsdyktige, og bevise at vi faktisk blir bedre for hver kamp.

Det vi skal ta med oss fra Horten er prestasjonen vår i andre omgang. Prestasjonen der er fantastisk god, og når vi greier å gjenskape den prestasjonen i lengre perioder vil vi være veldig vanskelige å slå. Så det vi har jobbet med inn mot denne kampen er å gjenskape prestasjonen i andre omgang, og kombinere dette med lærdom fra starten av Ørn-kampen.

Forrige hjemmekamp ble en publikumsfest. Gratis inngang og gratis pølser trakk mange tilskuere, men vi håper at bedre motstand i lørdagens kamp kan trekke like mange. Alt ligger til rette for en kamp med god kvalitet og med mye nerve, og det gir god underholdning. Møt opp og støtt oss mot Kvik, vi setter pris på det!

La hjertet slå... 

Med sportslig hilsen
Ole MartinPrint artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                            

Hønefoss - Moss FK


Søndag 18.02.2018, kl. 12:00
 AKA Arena, Hønefoss

 

Resultat forrige kamp:
Skeid - Moss FK 3-3  (0-2)Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS