- En helt ny kamp

Lørdag er det ny A-kamp på Melløs. Les hva Ole Martin Nesselquist tenker om kampen mot Ørn-Horten.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (18.5.2017)Først skal vi takke alle som møtte opp på Bellevue på tirsdag og støttet oss. Dere bidro til å skape en fantastisk opplevelse som vi aldri vil glemme. Det er alltid spesielt med lokaloppgjør, og det å kunne gå seirende ut av det med 8-0 var virkelig spesielt med så mange mossinger på gressvollen. Vi skal ta med oss godfølelsen, selvtilliten og gleden fra den kampen.

I tillegg var det en prestasjon som virkelig gledet fotballhjertene til oss i MFK. Det er slik vi ønsker å fremstå – hardtarbeidende i høyt press, og angrepsspill med tempo. Den prestasjonen som ble levert på Bellevue skal vi jobbe knallhardt for å gjenskape og videreutvikle. Nå kommer Ørn-Horten på besøk, et godt lag som også har startet sesongen bra. For vår del nå handler det om å nullstille og beholde ydmykheten. Ydmykheten vår er den viktigste faktoren for at vi har blitt bedre i hele vinter, vi jobber hardt på trening og i kamp for å bli bedre. Det skal vi fortsette med, og kampen på lørdag er en ny mulighet til å bli bedre.

Det spilles en helt ny kamp, med en ny motstander, ny dommer, nye fasiliteter og ikke minst et annet underlag. Dermed blir det også en helt ny historie som skal skrives, og vi skal gjøre alt vi kan for å skrive en ny glad-historie for klubben. Nå går vi inn i et tøft kampprogram, og vi vil trenge hele troppen vår. Samtlige 20 utespillere er viktige, samtlige tre keepere, hele trenerteamet, klubben og ikke minst hver eneste supporter. Skal vi fortsette utviklingen trenger vi alle!

Møt opp på Melløs, vi skal gjøre alt vi kan for å skape nye glad-historier.

 

La hjertet slå...

 

Med sportslig hilsen

Ole MartinPrint artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS