Oppsummering fra G15-laget

G15-laget imponerer stort!

Moss Fotballklubb sitt G15-lag imponerer virkelig stort for tiden, seks seiere av seks mulige er fasiten så langt denne sesongen. Her følger en oppsummering fra samtlige seriekamper, les og nyt!

Ved Alvin Holm
Oppdatert: (14.5.2017)

G15-laget har pr. i dag spilt 6 kamper og vunnet alle 6, og står derfor med 18 poeng.

Vi startet borte mot Lisleby, som ble en tøff og vanskelig kamp, hvor de etter en heroisk innsats klarte å dra iland en sterk 2-1 seier. Så fortsatte vi med to hjemmekamper mot Spydberg og Torp som vi vant 9-0 og 9-1.

Da var det duket for et lokaloppgjør på Bellevue stadion mot Sprint-Jeløy hvor vi dro i land en sterk 6-3 seier. I den fjerde kampen fikk Ås unngjelde med 5-1, og den 11. mai møtte vi Askim. En vanskelig kamp som ikke ble avgjort før ut i andre omgang hvor vi til slutt kjørte over dem og vant 8-2.

 

Vi har scoret 39 mål og sluppet inn 8, gutta har spilt mye bra fotball og orker mer en de fleste lagene. Laget har scoret mye mål de siste 20 minuttene.

Vi har en fin gjeng som er ivrige på å trene og vil bli bedre. Vi har en tropp på 28 spillere hvor ca 20 stk har spilt KM fotball i år. Er nå ca halvveis i vårsesongen, så det er fortsatt mange poeng å kjemp om. Vi er fornøyde med starten, men gleder oss til fortsettelsen, forteller en stolt Rino Hjelkrem til mossfk.no


Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS