- Feil side av brua

Tirsdag kjører MFK over kanalen til Bellevue, der er det klart for 16. mai-fest. Les Ole Martin Nesselquists tanker her.

Ved Trond Andersen
Oppdatert: (14.5.2017)16. mai-kamper er en flott tradisjon i norsk fotball. Det er knyttet ekstra spenning til kampene på denne datoen, og ofte er det lokale derby som byr på litt ekstra. Når er det slik at vi møtte Sprint-Jeløy i NM for ikke lenge siden, men likevel betyr denne kampen noe spesielt. Seriekamp, tre poeng i potten og øy mot by. Og alt dette på selveste 16. mai.

 

Men midt opp i alt dette er det viktig at vi på sport holder fokuset på de riktige tingene, nemlig hvordan vi skal slå Sprint-Jeløy. NM-kampen var jevn i resultat, men vi føler fortsatt at vi var det beste laget på en dårlig dag. Nå skal vi spille på feil side av brua, men likevel på bedre forhold med en flott kunstgressbane. Der skal vi jobbe hardt for å få til vårt spill. Vi ønsker å spille primært langs bakken, og fremstå slik vi i stor grad gjorde mot Sarpsborg 08s rekrutter. Dersom vi greier dette, kombinert med effektiviteten fra sist kamp, vil Sprint-Jeløy ha lite å feire 17. mai. Igjen går vi inn i en kamp hvor det handler om oss selv; dersom vi presterer opp mot vårt beste vil vi vinne kampen. Dersom vi senker oss noen prosent, er Sprint mer enn gode nok til å straffe oss på det. Det lærte vi i sist NM-kamp.

 

Jeg tror mossinger vil se to lag som ønsker å spille underholdende fotball, to lag som vil blø for drakta, og to klubber som skal forsvare sin bydel. Vi ser for oss en jevn kamp med nerver, men vi skal være bedre enn Sprint over 90 minutter. Såpass må vi forvente av oss selv.

 

Til alle dere fantastiske supportere som har møtt opp så langt i år! Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne på banen. Møt opp, og hjelp oss å slå ”supporterklubben” til Sprint som møter på to kamper i året, begge mot oss. Kråkevingen er Østfolds desidert beste supportere, så la oss en gang for alle markere det i egen by.

 

La hjertet slå...

 

Med sportslig hilsen

Ole Martin

Print artikkel Skriv ut artikkelenNeste kamp
                                                                                             

  Moss - Fredrikstad


Lørdag 21.04.2018, kl. 16:00
 Melløs stadion, Moss

 

Resultat forrige kamp:
Moss FK - Kråkerøy 4-0  (2-0)
Norsk Tipping-ligaen avd. 1

Mer info >>


Følg oss på Facebook
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Besøk supporterklubben
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!

Aktivitetskalender
Klikk på ikonet til høyre for
å få mer informasjon!
Les mer om våre nettprodukter her: Kréatif AS